Време за семейството и за равносметка

Гергана Христова, Мениджър

С чаровна усмивка Гергана Христова сподели с нас как Форевър е част от живота ѝ по принцип и как се вписва и в хубавите празници в края на годината. Чуйте защо според нея тази година е още по-подходяща от друг път като собственици на Форевър бизнес да предлагаме на клиентите си съдействие с подаръците за Коледа!

Какво е Коледа за теб и твоето семейство?

Коледа е един от най-топлите семейни празници! Създава в мен усещане за домашен уют, топлина идваща от пукащи дървета в камината, аромат на канела, бял пухкав сняг и тишина по тихите свечеряващи се улици в родния ми град. Коледните празници са винаги у дома.

Как се подготвяш за празника и кои са любимите подаръци от Форевър, с които радваш близките си?

В семейството ми всеки мисли за изненада под елхата за другия. Подаръците се подготвят с голямо внимание и мил жест за всеки и почти ежедневно купчината под елхата расте, а с нея и любопитството.

Когато аз избирам подаръци, винаги го правя с много мисъл и желание до най-малкия детайл! За мен е важно да подаря на най-близките си хора на първо място здраве. А като добавя и нещо от бялата козметика на Форевър, няма как да сбъркам с избора заради личните ми резултати от нея и високото качество, което компанията предлагат вече цели 43 години! Пък и прекрасните брандирани празнични опаковки са чудесен завършек.

Необичайната ситуация ще промени ли нещо в подготовката за Коледа?

Втора година живеем във времена на пандемия. Имайки предвид ситуацията с дългите опашки, които ще предстоят за достъп до магазините, и чакането в студа, аз се опитвам да помагам на повече хора край себе си да се погрижат и те за качествените подаръци от Форевър за здраве и красота за своите близки. Сигурна съм, че всеки може да се обърне за консултация към човека, който му е разказал за Форевър, за да си спести чакането по опашки. И съм още по-сигурна, че всеки СФБ може да помисли за своите клиенти и как да им съдейства за подаръци за техните семействата.

Как ще участва Форевър в твоята Коледа?

На семейната ни коледна трапеза винаги почетното място е за ГЕЛА ОТ АЛОЕ ВЕРА и заради останалото количество храна. Защото освен че напитката представлява питателна клетъчна храна с над 200 полезни съставки, но и подпомага храносмилането и премахва чувството за тежест и дискомфорт в стомаха. Добавяме също чая с цветчета от алое и канела, комбиниран с протеинови сладкиши, приготвени с нашите любими шейкове Форевър лайт ултра, които са подходящи за термична обработка използване в печива. Препоръчвам горещо!

А след празниците е много подходящ период да направим и програмата за контрол на теглото Клийн 9! Изключително комплексна програма за почивка на храносмилателната система и освобождаване на излишните мазнини.

С какво друго свързваш празника?

Коледа е момент в година, когато си правя равносметка за целите, които съм постигнала, и какво не съм успяла да направя. Усещането е неописуемо – има едновременно вкус на удовлетворение от добре свършената работа и на трепет от планирането на следващите цели.

Може би и при вас е така? Или все още отлагате?! Сега е моментът да си поставите сериозни цели за постигането на онова, за което винаги сте мечтали. Дали да започнете да спортувате, да смените работата си, да станете Мениджър или Диамант във Форевър, или просто да медитирате…

Желая ви весела Коледа и щастлива Нова година!

Споделете с приятели:

Нагоре