Всеки продукт на Форевър е идеален подарък!

Даниела Велева, Асистент Мениджър

И тази година ви попитахме как Форевър се вписва във вашия живот около Коледа и празниците в края на годината. Вижте какво ни разказа от сърце Даниела Велева от Варна и почерпете от нейното въодушевление и оптимизъм. Сигурни сме, че в думите ѝ ще доловите аромата на предстоящите светли празници.

Привет, Форевър приятели! Коледа отново се е запътила към нас през есенен разкош. Отново идва краят на поредната година. Отново идват размисли какво се случи, какво постигнахме, как оцеляхме? Успяхме ли да сбъднем поне една своя мечта в тези толкова смутни вирусни времена? Но без да забравяме, че ние си имаме щит, наречен Форевър. Той ни пази във всяко едно отношение! И независимо на кого какво му се е случило, времето в края на годината носи любов, вяра, усмивки от непознати, канелени вкусни моменти, топлинка и уют, сякаш отвсякъде чуваме звънчета и хората като че ли светят. Отдайте се на всеки вълшебен миг!

И аз преминах през 2021-а с много благодат и загуби, но въпреки всичко винаги очаквам Коледа с толкова тиха вяра. Празникът носи покой, уют, нежни червено-зелени мигове на благоговение, че всичко е постижимо, вярваме ли в себе си, че животът е получаване и даване и всичко е в хармония и баланс. Нищо не се губи и винаги всичко е за добро. Затова се отдайте на всеки прекрасен декемврийски миг, защото всеки ден от месеца е пълен с мигове, които стоплят сърцата. И в тези заскрежени моменти можем да бъдем надежда за някого, защото ние, като коледарчета носим вестта за здраве и благополучие с Форевър и можем да даваме на всички около нас толкова много. Така че, щом имате Форевър в ръцете си – раздавайте се и ще усетите как сърцето ви се насища с удовлетворение!

Форевър присъства в моето семейство вече 10 години и се е доказала се с качество. Любовта ни е непоколебима и навсякъде из дома ни има по нещичко, което я подсказва. Така е и по Коледа – дори в украсата на елхата има вплетени продукти, защото любовта ни е огромна и искаме всички да я видят.

А колко са важни подаръците! Пригответе си и носещи здраве Форевър подаръци, защото съм сигурна, че цените хората около себе си. Аз самата обожавам да ги съчетавам, опаковам и творя. Години наред имах магазинче за опаковане на подаръци и времето около празниците ми носи безкрайно удоволствие. В подаръците ми винаги влиза и даряващ здраве продукт от Форевър. ВИНАГИ! Та нали най-голямото пожелание е ЗДРАВЕ, а в ръцете си имам Форевър, как да не сложа от прекрасните продукти на всеки? Паста за зъби, липсчета, КИДС, любимия ПОЛЕН, Алое вера гел, кремчета, добавки – просто няма продукт, който да не е идеален подарък!

Така че се доверете на собствения си здравословен Форевър магазин и напазарувайте смислени и носещи здраве подаръци за хората, които цените, в тези най-благодатни коледни времена. Пък и знаете ли, че може да преобърнете нечий живот с подаръка си?

А седнали на празничните трапези, нека не забравяме да предложим освежаващо и балансиращо АЛОЕ питие и мислейки си за всичко отминало, да си предначертаем прекрасни нови, благодатни, Форевър споделящи и здрави бъднини!

Споделете с приятели:

Нагоре