Идеи за подаръци в последния момент

Форевър България

В тези дни от годината вече са се оформили две групи хора:

+ спокойните, изключително организирани и леко самодоволни, които вече са купили, опаковали и наместили всички подаръци под елхата, по правило те не пропускат случай да изтъкнат колко добре организирани са;

+ разсеяните, които внезапно са осъзнали, че е средата на декември и се чудят как всъщност се случи тази работа. За кого трябва да купят подарък, какво да вземат? Помощ!

Вие от коя група сте?

Ако принадлежите към втората и започва да ви обзема паника, не се тревожете! Предлагаме ви няколко свежи идеи, които могат да ви помогнат да бъдете готови тъкмо за Бъдни вечер.

ПРЕЖИВЯВАНИЯ

Понеже 2020-а не преливаше от приключения, възлагаме надеждите си на 2021-а. Защо да не планирате кратичко бягство заедно или пък хубава вечеря навън, може би релаксираща вечер у дома или специално кулинарно преживяване, а за спортуващите ви близки – идеи за подкрепа на тялото.

РЕЛАКСИРАЩ ДЕН У ДОМА

СПА ден в луксозен салон може би ви звучи недостъпно в това несигурно време, но можете да пренесете релаксиращата атмосфера в уюта на всеки дом. Форевър ви предлага избор от специални маски, които ще задоволят и най-деликатния вкус, а с няколко малки щриха коледната ви кошница ще се превърне в любим подарък този сезон. Изберете между усъвършенстваща гел маска от серия СОНЯ, алое био-целулозна маска или морска маска , допълнете с ароматен сапун с алое и авокадо и опаковайте с красива коледна панделка и малко блясък.

СПЕЦИАЛНАТА ВЕЧЕРЯ е чудесно поле за изява на кулинарните ви способности или пък шанс да подарите ваучер за любимия си ресторант, но за да е истинско преживяването, нека бъде споделено и подсладено с вкусен пчелен мед от Форевър, плътен шоколадов шейк или с нестандартния сметанов вкус на, супергрийнс. Подаръкът ви е напълно съвършен, защото дарявате внимание, грижа и преживяване за сетивата. Ако пък решите да добавите към коледната трапеза шоколадов мус или зелен млечен шейк, ще създадете любим спомен за всички.

СПОРТУВАЩИТЕ ВИ БЛИЗКИ също биха приветствали с широка усмивка здравословните вкусотии от Форевър и само с едно тематично допълнение от загряващия лосион или Форевър фаст брейк, ще доставите истинска наслада.

А обмисляли сте възможността да поднесете ваучер за подарък?

Ваучерите са много добър избор, ако сте позакъснели с подаръците. Хем си спестявате риска да похарчите парите си на вятъра, хем сте сигурни, че получателят на такъв подарък всъщност ще бъде много доволен, защото сам ще го избере. Подгответе си няколко ръчно написани ваучера със специално послание към всеки, приложете няколко комбинации от продукти, между които получателят може да избира, и сте готови с прекрасен и мил жест за всички.

РЪЧНО ИЗРАБОТЕН ПОДАРЪК

Помислете дали някое от хобитата ви не би помогнало да изработите ръчно шедьовър – красив плетен шал, подложка за сервиране или симпатична коледна украса. Може би имате общи снимки с човека, за когото подготвяте изненадата – направете красиво декорирана фото книга, която ще извика прекрасни спомени и много усмивки. Защо пък не и виртуален подарък като специално подбрана музика събрана в плейлист в Спотифай? Каквото и да измайсторите, ще бъде изключително специално. Помислете дали няма да е подходящо да го комбинирате с някой от продуктите за ежедневна употреба от Форевър – алое липс, гел за зъби Форевър брайт, авокадо и алое сапун, сух алое дезодорант, шампоан от алое и жожоба, почистващ гел за ръце, Алое MPD 2X ултра. Убедени сме, че всеки собственик на Форевър бизнес разполага с поне два от всеки от тези продукти и може да се притече на помощ и за красивата опакова. Резултатът ще бъде впечатляващ!

ПРЕПОДАРЯВАНЕ

Преди да извъртите недоволно очи, нека ви кажем, че нямаме предвид просто да се отървете от неподходящите подаръците, които получихте миналата Коледа. Имаме предвид да подарите това, което е впечатлило силно вас и знаете, че ще донесе радост и на някого другиго. Ако пък някой от вашите миналогодишни подаръци се е оказала неподходящ за вас и смятате, че ще бъде чуден жест към ваш близък, защо да не доставите радост, вместо да го хвърляте. Ценността се мери през очите на получателя и няма нищо лошо, ако решите да подарите подарък с мисъл и желание. Личното отношение ще си проличи в детайлите, така че не забравяйте да добавите специално послание, красива опаковка и практичен жест от Форевър. Изборът ви е огромен и ще откриете точното нещо за всеки от списъка ви - алое вера гел, алое лосион, овлажняващ алое лосион, загряващ алое лосион, алое прополис крем или алое МСМ гел – само в тези шест чудесни лосиона можете да съберете целият си списък от хора, на които искате да покажете грижа и внимание!

Побързайте, празниците наближават!

Споделете с приятели:

Нагоре