Защо да станете МЕНИДЖЪР за четири до шест месеца?

Форевър

Маркетинговият план на Форевър е изпитан и доказан бизнес модел, който ви възнаграждава финансово с разрастването на вашия бизнес. Допълнителен доход от няколкостотин лева месечно може много да помогне на семейния ви бюджет, но възможността за постигане на действителна дългосрочна финансова сигурност идва с ниво Мениджър и по-високите след него.

За начинаещия собственик на Форевър бизнес позиция Мениджър изглежда доста трудна и далечна. Но всъщност задачата е по-лесноосъществима, отколкото ви се струва на пръв поглед. С правилно планиране, верни действия и точна мисловна нагласа е напълно реалистично да станете Мениджър в рамките на четири до шест месеца.

А защо ниво Мениджър е толкова важно? На първо място, защото от него започват „големите пари“. Мениджърите получават най-високата лична отстъпка от 18%, което означава, че печалбата при продажби на дребно са впечатляващите 48%! Също така нивото отваря врати към различните програми за стимулиране на компанията, като Forever2Drive (програмата за кола с допълнителни премии в продължение на 36 месеца, чиято обща годишна стойност може да надхвърли 18 000 лв.), програма Мениджър ОРЕЛ и Глобалното рали (с които печелите безплатни пътувания до атрактивни дестинации по целия свят), както и програма Chairman’s Bonus (допълнителен чек с финансов дял от глобалния успех на компанията).

Първата стъпка

Работната книга „Първи стъпки към Мениджър“ е специално разработен бизнес инструмент за планиране на пътя към успеха. Създадена с помощта на едни от най-успешните собственици на Форевър бизнес в света, книгата разбива изкачването в маркетинговия план на изпълними и лесноразбираеми стъпки. Не е случайно, че започва с поставяне на подробно описани кратко-, средно- и дългосрочни цели, както лични и семейни, така и с бизнес насоченост. Или с други думи казано – трябва да определите своето ЗАЩО: „Защо съм във Форевър? Какво искам да постигна? Какво мога да осъществя в живота си с този бизнес?“

Изграждане на здрава основа за добре структуриран бизнес

Основополагащ навик и бизнес дисциплина е да сте лично активни с 4 б.т. всеки месец. Това се постига с балансирано комбиниране на лична употреба на продуктите с продажби и спонсориране.

Личната употреба укрепва вярата и ентусиазма ви, помага ви да си създавате взаимоотношения с клиентите, изградени върху доверие. Не забравяйте, че силата на искрената лична препоръка е най-мощната реклама.

Добре е непрекъснато да практикувате различни ефективни начини за изграждане на стабилен бизнес с крайни клиенти – насрочване на продуктови демонстрации, препоръчване на продуктите, разговори с хора навсякъде, където и когато имате шанс.

Бизнеса си ще развивате, като привличате нови хора, обучавате ги и градите екип. Задължително е да работите със списък от 100+ имена (стр. 16-17 от „Първи стъпки към Мениджър“), както и да откриете петима ключови сътрудници в екипа си. „Ключов“ е човек, който се включва във Форевър, за да постигне успех, готов е да следва маркетинговия модел и да предприема последователни ежедневни действия, за да движи бизнеса си напред. Казано в цифри – идеалният вариант е всеки ден да говорите с поне трима души за бизнес възможностите и с двама за продуктите. За целта трябва отново с дисциплина да си създадете и да поддържате навик, иначе пътят ви към ниво Мениджър ще се проточи.

На каква подкрепа може да разчитате

Спонсорът ще ви помага най-много и има ангажимент да ви предразположи да определите своето „Защо?“, да ви разясни маркетинговия план и дейностите, с които да започнете, както и да ви помага да следвате начертания курс. Той ще ви съдейства да си поставите смислени и реалистични цели и срокове и след това непрекъснато ще ви ги напомня и ще отваря съзнанието ви към потенциала на бизнеса.

Наръчникът „Първи стъпки към Мениджър“ дава ясни насоки и напътствия и развива дисциплината ви, необходима за изграждане на основи за стабилен бизнес.

А наградите?

Да станеш Мениджър, е едно от най-удовлетворяващите постижения във Форевър. Означава, че си работил здраво и си на път да станеш професионален мрежовик. А най-важното е, че имаш потенциала да изкачиш още по-големи върхове и да заживееш по начин, надхвърлящ и най-смелите ти мечти.

За да постигнете ниво Мениджър в рамките на половин година или да гарантирате, че новите ви партньори ще го направят, трябва да имате правилна нагласа, работна етика и всеотдайност, които ще ви открият пътя към неограничените възможности във Форевър. Имате ли точната нагласа, ще са ви нужни само още няколко стъпки – ясни цели, план със срокове и последователни ежедневни действия.

Споделете с приятели:

Нагоре