Защо събитията са важни?

Стефан и Таня Стаеви

Напоследък разговорите ни все се въртяха около локдауни, ограничения, мерки и други неща, неприсъщи за динамичния начин на живот на нашето време. И ето че най-после настъпи моментът за срещи и общуване на живо и ние сме повече от щастливи, че ще можем да преживеем следващия си великолепен празник заедно с вас и отново да видим усмивките ви на живо!

Всъщност с немалка част от нашите сътрудници засега се познаваме само задочно и първата ни среща лице в лице тепърва предстои, а с друга част от вас ще си припомняме позабравените времена. Във всеки случай вярваме, че предстоящият Ден на успеха на 11 юни ще бъде знаменателно събитие за всички и сърдечно каним всички ви да се присъедините към нас и да празнуваме подобаващо в зала 3 на НДК!

Нека обаче ви разкажем защо смятаме, че събитията на компанията са толкова важни.

Знаете, че мрежовият маркетинг се отличава от традиционния бизнес по няколко неща – липсата на посредници, потенциала за развитие и за неограничени доходи, общността, свободата и гъвкавостта, но може би най-същественото сред тях е ПРИЗНАНИЕТО. Няма индустрия или работа, която да възнаграждава по този начин всеки етап или постижение – с титла и признание за усърдната работа, лични адмирации и отличителен знак за всяко покорено ниво. Във Форевър това е основна ценност и неотменен принцип на работа. Винаги сме отдавали огромно значение на всяко ваше постижение, защото знаем, че тук резултатите се постигат с усилия и целенасочена работа. Всяко изкачено стъпало в маркетинговия план на компанията е крачка напред и лимитът е единствено във вашите ръце – кога, как и дали ще продължите напред е лично решение, а да ви поощрим и аплодираме за успеха е наше удоволствие и ангажимент!

Миналия месец в блога на Форевър България публикувахме интересен материал за силата на признанието, в който показахме чисто човешката страна на удовлетворението от адмирациите за всяко постижение. Сигурно повечето от вас са го прочели, но нека цитираме уводните думи на статията и тук: „Да се чувстваме ценени и уважавани е задължителен елемент на нашето щастие. Признанието за постиженията ни – и големи, и малки, е важно за повишаване на нивата на радост, както у индивидите, така и в екипите.“ Именно затова във Форевър ценим високо партньорите си и знаем, че средата и общността са ключови фактори за развитие и успех – та нали в човешката природа изначално е залегнал стремеж към добруване и щастлив живот.

Представете си какво се случва, когато умножим мотивацията и ентусиазма от признанията неколкократно! Всеки подобаващо признат член на екипа заразително пренася емоцията и енергията си върху малката общност, а всяка малка общност пък е част от голямата на собствениците на Форевър бизнес в България. Силата на мултипликацията работи не само в ежедневните рутинни дейности в нашата сфера, нали?

И на празник като на празник – на ДНИТЕ НА УСПЕХА винаги има много усмивки, позитивно и приповдигнато настроение, бурни аплодисменти, заразителни лични истории и поучителни споделени преживявания. А изводът от индивидуалното внимание към всеки заслужил е, че малките неща водят до големи промени!

Този път не пропускайте да поканите всеки от обкръжението си – приятел, роднина, съсед, нов сътрудник, потенциален партньор, всички от екипа си. За предстоящото ни събитие специалният ни жест е ВХОД СВОБОДЕН! Чакаме ви с нетърпение на 11 юни 2022 г. в 11.00 часа в зала 3 на НДК!

Елате да празнуваме заедно вашите успехи!

Винаги Ваши,

Стефан и Таня Стаеви

Управляващи директори на Форевър България и С. Македония

Споделете с приятели:

Нагоре