Да започнем септември със СИЛЕН СТАРТ!

Форевър България

Безгрижните летни дни са зад гърба ни. Някои от нас вече подготвят децата за училище, други се захващат отново усърдно с работата и поизостаналите си проекти, а на нас ни е време да се заловим със списъците с контакти, срещите и представянията.

През септември сме ви подготвили доста богата на обучения програма, защото вярваме, че ще ви бъде полезна и ще ви помогне бързо да навлезете отново в работен режим. И макар сезонът да се очертава като по-ограничен откъм възможности за представяния и срещи на живо, онлайн пространството все още може прекрасно да ни служи за целта. А всички знаем, че обученията, независимо дали са лице в лице, чрез онлайн платформа или на малки групички на живо, са гръбнакът нашия бизнес.

Всяка официална презентацията на компанията предлага специално съдържание, което структурирано и последователно дава полезна и коректна информация за бизнеса и продуктите, както и за важните стъпки за успех с Форевър. Представяне на възможностите е чудесен избор за новите и потенциалните ви сътрудници във Форевър, докато Бърз старт ще предложи на прагматичните и бизнес-ориентираните ви партньори да започнат незабавно да следват система от простички действия и стъпки за успешен бизнес с компанията. Вашата важна роля е да каните новите и потенциалните си сътрудници на онлайн срещите и да сте на разположение за евентуални въпроси и информация, след като обучението приключи.

В бизнеса с Форевър, а и като цяло в мрежовия маркетинг, ясно структурираната информация е един от най-ценните ресурси. Ако някога ви се случи да се колебаете за нещо, отворете уебсайта ни и сме сигурни, че ще откриете отговор на почти всеки възникнал въпрос. За начало можете да се осведомите какви обучения предстоят, за да поканите сътрудниците си или да се включите лично. Интернет страницата на Форевър България е истинска съкровищница от полезна информация, достъпна за всеки, навсякъде и по всяко време и ако още не сте я опознали детайлно, ви предлагаме да гледате следното кратко видео, което ще ви разведе из всички кътчета на сайта и ще ви ориентира лесно какво и къде можете да откриете.

Обиколката на www.flp.bg непременно ще премине и през страницата НОВИНИ И СЪБИТИЯ, в която ви очаква и нашето интересно предложение за СИЛЕН СТАРТ на новия работен сезон. От началото на септември в подкрепа на вашия бизнес сме подготвили тримесечна бизнес промоция, с която можете да спечелите великолепни награди – преносим компютър Леново и смартфон Самсунг. Прочетете условията, направете план и действайте!

Споделете с приятели:

Нагоре