Във Форевър усърдната работа се оценява по достойнство

Милен и Галина Царевски

Поздравления и адмирации за усърдната работа на МИЛЕН И ГАЛИНА ЦАРЕВСКИ! Те са квалификантите в програма Chairman’s Bonus с най-висок чек за България –впечатляващите 18 408, 90 долара! Семейство Царевски са част от Форевър много отдавна, всъщност още отпреди откриването на офиса в България. Признанията и квалификациите им през годините не са едно и две - многократни участници са в позабравените Световно и Европейско рали, в програма Мениджър ОРЕЛ и Глобалните ралита на компанията. Постоянството, с което градят бизнеса си с компанията, се оказва и най-далновидният им ход, защото именно усърдната им работа им отреди най-високото място сред първите квалификанти в така желаната програма за стимулиране - Chairman‘s Bonus! Зададохме им няколко въпроса за покоряването на този завиден връх. Прочетете какво ни отговориха.

Защо решихте да участвате в програмата?

Дълги години аплодирахме заслужения успех на стотици собственици на Форевър бизнес на Глобалните ралита на компанията. Снимахме се с много от тях, когато си получеха чековете, и мечтаехме и ние, българите, да сме на сцената! Благодарение на организацията и фокусираните действия на мениджърите от България и Северна Македония и на техните екипи, офисът ни направи успешна квалификация за Chairman’s Bonus в края на 2019-а и началото на 2020 г. След това всичко зависеше от нас и времето и усилията, които бяхме готови да вложим в бизнеса. Взехме решение за действие, cрокът е една календарна година и си направихме план за осъществяване на целта.

Какво ви мотивира в процеса на усърдна работа към постижението?

Президентският бонус е уникално възнаграждение в маркетинговия план на ФЛП. Условията не са лесни, но упоритостта и постоянството се отплащат

Какво по-различно от обичайното направихте за тази квалификация?

Повече от 20 г. прилагаме съветите на нашите спонсори и на лидерите във Форевър. Следваме техния пример. Вдъхновяват ни постиженията на семейство Ломянски, на Миклош Беркич, на Йозеф Сабо, на Ролф Кип – това е горната линия на целия наш великолепен екип, без който постигането на тази квалификация щеше да е невъзможно.

Трудно постижение ли е Chairman’s Bonus?

Условията не са лесни, но последователните усилия се отплащат. Много ни помогна работата по програмата Мениджър ОРЕЛ. Просто през 2020-а акцентирахме още повече върху изграждането на нов бизнес.

Изненада ли беше сумата на бонусния чек?

За пореден път се убедихме, че във Форевър усърдната работа се оценява по достойнство! Бонусът от 30 000 лв. надмина очакванията ни. Знаехме, че Президентският бонус е най-щедрото възнаграждение в маркетинговия план, но не очаквахме такава сума от квалификация на първо ниво.

Как се почувствахте като отворихте чека?

Участието в програмата за нас е много мотивиращо. Този голям успех се дължи на хората от нашия екип, с които развиваме дългосрочни човешки взаимоотношения – заедно преодоляваме трудности, решаваме проблеми и се забавляваме. Благодарим ви Форевър семейство!

Споделете с приятели:

Нагоре