Предимствата на охлаждащите лосиони

По материали на Форевър Великобритания

Не го правим нарочно. Но тежкото ежедневие понякога означава, че мускулите и ставите ни се обаждат недоволни. Дали от претоварване във фитнеса, или от прекалено дълго прегърбване пред компютърния екран в офиса, умореното ни тяло често реагира с неизбежни болки и дискомфорт. Такива усещания никога не са приятни независимо дали ни спохождат след спорт, или вечер преди лягане.

Именно тук охлаждащите лосиони могат да се превърнат във вашия нов най-добър приятел. Защото в края на дългия ден или след тежка тренировка нищо не може да се сравни с охлаждащото и отпускащо усещане върху кожата, което ни помага да съживим, презаредим и възобновим уморените си мускули и стави.

Но какво всъщност представляват охлаждащите лосиони? Какви са предимствата им? И как използването им може да ви помогне да се възстановите и освежите? Нашият удобен пътеводител ще ви запознае с подробностите.

Какво представляват охлаждащите лосиони?

Този тип продукти са отлични за всеки, който живее активно. Съставките им са подбрани така, че да осигуряват освежаващо и отпускащо усещане в края на натоварения ден или след физическо натоварване. Охлаждащите лосиони спомагат за облекчаване на мускули и стави, като подпомагат възстановяването им и ги отпускат след интензивно движение.

Две ключови съставки на ОХЛАЖДАЩИЯ АЛОЕ ЛОСИОН на Форевър са ментол и евкалиптово масло. Ментолът предлага незабавно охлаждане и освежаване, а евкалиптовото масло помага за облекчаване на изморени мускули и стави. Съчетани с успокояващото действие на алое вера, имате идеална рецепта за отмора в края на напрегнатия ден.

Какви са предимствата на охлаждащите лосиони?

Представете си, че току-що сте приключили с натоварващо спортно предизвикателство – вечерно тичане след работа, редовно посещение във фитнеса или изтощителна кардио тренировка. Със сигурност усещате напрежение в мускулите и ставите си.

Те имат нужда от малко помощ и добрата новина е, че охлаждащият лосион е създаден именно за това. Той на първо място незабавно успокоява засегнатата област. След това се задействат охлаждащите съставки, които помагат за облекчаване на болката и започват да презареждат и възстановяват тялото.

Друго предимство на охлаждащите лосиони е сетивното изживяване. Съчетанието от съставки в ОХЛАЖДАЩИЯ АЛОЕ ЛОСИОН на Форевър предлага копринено нежно усещане без омазняване. Той попива бързо, а възхитителният му аромат гарантирано ще повдигне настроението ви и ще успокои сетивата ви.

Охлаждащият алое лосион на Форевър

Перфектен за отпускане на изморени мускули и стави, ОХЛАЖДАЩИЯТ АЛОЕ ЛОСИОН на Форевър определено е вашият нов най-добър приятел. Сложете го в спортния си сак или на нощното си шкафче, за да ви помага да се отпускате преди сън. Лосионът съдържа мощна комбинация от ментол, евкалиптово масло и екстракт от розмарин. В състава му влиза още МСМ (метил сулфонил метан) – органично съединение на сярата, която е третият най-изобилен минерал в човешкото тяло и ключов компонент на хрущялната и съединителната тъкан.

Наслаждавайте се на действието на ОХЛАЖДАЩИЯ АЛОЕ ЛОСИОН и възстановявайте уморените си мускули и стави с ободряващи съставки. Новият продукт на Форевър попива бързо, облекчава засегнатите зони и може да се похвали с одобрителния печат на Международния научен съвет за алое.

Споделете с приятели:

Нагоре