„Силата на Форевър е силата на любовта“

Грег Моън, Президент на Форевър Ливинг Продъктс

Уверен съм, че рамо до рамо с вас и с Рекс в сърцата ни, ще продължим неговия Форевър завет — заедно.

На 17 юли се навърши една година, откакто основателят на Форевър и мой баща Рекс ни напусна. В известен смисъл ми се струва, че се случи вчера, а в друг — сякаш бе преди цяла вечност. Все още ежедневно усещаме въздействието на Рекс и неговия пример, докато работим заедно, за да продължаваме без него да движим Форевър напред.

Усещаме липсата му по най-различни начини — няма ги сутрешните му поздрави; изрезките от вестници; остроумието му; безстрашният му, непреклонен хъс; и неговите благи и любознателни въпроси. Знам, че мнозина от вас не са имали възможност да се срещнат лично с Рекс, но предполагам, че онези, които го познавахте, имате любими спомени с него.

В главата ми често се върти една от фразите, които Рекс обичаше и съм сигурен, че е позната и на всички вас: „Силата на Форевър е силата на любовта.“ Винаги я чувах с удоволствие, но напоследък тя доби още по-дълбок смисъл в сърцето ми и ми въздейства повече, отколкото съм очаквал.

„Силата на Форевър е силата на любовта“ казва толкова много за нас като компания и за нас като глобално семейство. Твърдението засвидетелства, че истинската стойност на Форевър се крие в способността ни да обичаме работата си и да се обичаме помежду си. Няма да откриете това в програмата на много бизнес школи или програми по бизнес администрация, но във Форевър то е в сърцевината на начина ни на работа.

Понякога може да е трудно да почувстваме любовта заради всичко, случващо се по света, но аз вярвам, че около нас от нея има повече, отколкото си мислим. Във всекидневието си виждам толкова много добрини, подкрепа, признание, благодарност, признателност и обич. Да, има и доста болка и страдание, но в света ни присъства и изумително много добро. Вместо да се съсредоточавам върху негативното, аз избирам да се фокусирам върху чудесата на човешката природа.

Видях и почувствах това изобилие преди няколко седмици по време на пътуване до Рио де Жанейро и Сао Пауло със Синтия и Гарин. Чудесно беше да сме отново в Бразилия! Срещнахме се с някои от лидерите ни там и участвахме в Ден на успеха на живо за първи път от две години. Зарядът беше невероятен – смяхме се, танцувахме и пяхме заедно. Бразилците преливат от енергия и жажда за живот. Те са сърдечни, дружелюбни, щастливи и изпълнени с обич. Докато награждавахме успехите им и се учехме заедно, бях трогнат от любовта в залата. Любов не само към работата и към продуктите на Форевър, но и един към друг и към надеждата, която носи възможността за бизнес с Форевър.

Знам, че това, което правим, не е лесно. Да си собственик на Форевър бизнес изисква усилен труд, всеотдайност и може би дори мъничко късмет. Но когато работим правилно, резултатите могат да са поразителни. На всеки, независимо от неговия произход, социално положение, образование, религия, раса или пол, Форевър дава напълно равнопоставена възможност за успех.

Така че, година след като Рекс ни напусна, въпросите, които звучат в мен, са: „Какво можем да направим всички ние, за да възприемем неговия призив, че „силата на Форевър е силата на любовта“? Как да приложим тези вдъхновяващи и затрогващи думи във всекидневието си?“

И макар да не съм в състояние да отговоря на тези въпроси от ваше име, мога да ви кажа как въздействат те на мен. Днес аз още по-всеотдайно, по-въодушевено, по-страстно и с по-голям оптимизъм, откогато и да било, искам да спечеля гордостта на Рекс, правейки всичко по силите си, за да превръщам Форевър във все така най-добрата бизнес възможност на света. Уверен съм, че рамо до рамо с вас и с Рекс в сърцата ни, ще продължим неговия Форевър завет заедно.

Продължавайте да упорствате,

Грег Моън

Президент на Форевър Ливинг Продъктс

Споделете с приятели:

Нагоре