Повече от всякога силата на Форевър е силата на любовта

Рекс Моън

Миналата година Форевър се разрасна с темпове, които мнозина не очакваха. Всъщност приветствахме над един милион нови собственици на Форевър бизнес в семейството си! И макар че бях изключително щастлив от този ръст, той не ме изненада ни най-малко.

Както казвам вече 43 години и повече, силата на Форевър е силата на любовта. Поглеждайки назад към изминалата година, виждам период, в който на хората повече от всякога им бе нужна обич. Имахме и продължаваме да имаме дълбока потребност да се чувстваме свързани с другите и да сме част от нещо по-голямо, част от нещо, което променя живота и заздравява взаимоотношенията ни.

Бях безкрайно горд да видя любовта по лицата на толкова много от вас по време на Глобалното ни рали у дома миналия месец. За мен бе чест и да зърна многобройни нови лица, които ми се усмихваха. Безкрайно щастлив съм да ви приветствам в глобалното ни семейство и нямам търпение да ви видя как израствате като собственик на Форевър бизнес.

Крепките принципи и трайните вярвания нямат „срок на годност“. Никога не е демоде да сме добри един към друг, да държим на думата си и да се отнасяме с хората така, като искаме те да се отнасят с нас. Докато крачите напред в пътешествието си, ви моля само да останете верни на принципите, определяли Форевър през изминалите четири десетилетия.

Най-важният принцип е да градите бизнеса си с любов. Вие сте тук, защото не само обичате продуктите, но и обожавате живота, здравето и да помагате на другите да реализират потенциала си. Вие сте тук, защото има награди, които не се измерват със сумата на чека, например да знаеш, че си помогнал на някого да преобрази живота си със силата на Форевър.

Както някои от вас може би вече знаят, ще има моменти, в които ще ви се струва, че бизнесът ви не се развива достатъчно бързо и може да се изкушите да „минете напряко“. Моля ви винаги да помните, че нищо, което си заслужава да се постигне, не става лесно или от днес за утре, но ако останете верни на залегналото в основите на Форевър, вложите необходимия труд и оставите любовта да води бизнеса ви, ще го видите как расте.

Безкрайно много се гордея с вас, че избирате смелия и по-смислен път. Независимо дали едва започвате пътешествието си, или сте част от семейството ни от години, бизнесът ни съществува благодарение на вашата обич и решимост. Силата на Форевър действително е силата на любовта и аз обичам всички ви.

Завинаги Ваш,

Рекс Моън

Главен изпълнителен директор на Форевър Ливинг Продъктс

Споделете с приятели:

Нагоре