Форевър бизнесът прилича на Коледа

Тодорка Желева, Асистент Мениджър

Един от най-вълшебните месеци от годината е! КОЛЕДА е празникът, който очакваме най-дълго и който свързваме с чудеса; празникът, в който влагаме най-силните си емоции; празникът, който свързваме с мечтите си и с надеждата, че най-доброто предстои!

Коледният дух витае навсякъде около нас и целият свят става някак по-добър, по-сплотен и по-единен. Отвсякъде се носи аромат на канела, портокалови корички, борови връхчета и онази специална, трудно описваща се с думи топлина! Топлината пред камината, топлината на прясно изпечен празничен хляб, топлината от прегръдка на приятел или близък роднина, която си чакал… понякога цяла година!

И за моето семейство този празник е специален, както е за всички вас! Специален е не само защото след цяла една забързана година успяване да съберем всички заедно, но и защото през тези няколко дни оживяват толкова много традиции! И е вълшебно – виждаш как няколко поколения се събират и всичко, което правят, го правят заедно, предавайки си традициите. Всяка година аз си „открадвам“ моите моменти, в които с цялата си любов наблюдавам и се наслаждавам на децата си. А те с такова любопитство се втурват да помагат на баби и дядовци, с такава жажда попиват разказите за отминали времена и за значението на всяка традиция. Всичко това ме връща в моето детство, оживяват толкова много спомени и си представям как някой ден и моите деца ще си имат свои и как тогава ще дойде моят ред да предам нататък – да показвам и разказвам!

Звучи ли ви познато? А замисляли ли сте се колко много прилича нашият бизнес с Форевър на Коледа и случващото се около празника? Само за миг си спомнете своето начало в компанията – като малко дете, което е чувало и виждало някъде, че по Коледа се прави пухкава топла питка с масло. Влиза в дома на баба си и на масата има всички необходими продукти, дори печката е запалена и готова да изпече този празничен хляб, ноооо…… Когато до теб застане милата ти и всеотдайна майка или баба и започне бавно и внимателно да ти показва стъпка по стъпка, какво следва; когато през цялото време ти обяснява целия процес и как е произлязла тази традиция – всичко се случва някак много лежерно и увлекателно, приятно и с усмивка и най-вече резултатът винаги е гарантирано успешен, защото мама или баба е правила това стотици пъти, има опит, има рутина и знае кога и какво да коригира, за да получи гарантирано добър резултат.

Така е и в нашия бизнес – влизаме плахо, мислим, че трябва да се справим сами и че е необходимо да овладеем много специални умения, а всъщност нещата са толкова простички. Къщата на баба, изпълнена с традиции, е нашата невероятна компания, която вече 44 години се грижи за нашия комфорт, предоставяйки ни всички необходими инструменти за работа. Спонсорът ни е до нас, за да ни напътства, споделяйки своя опит и винаги готов да направи всичко по силите си, за да имаме успех – така, както мама и баба ще ни научат да месим най-вкусната питка с масло! И именно тази подкрепа и работа в екип бе нещото, което много силно ме впечатли в началото на моя път с Форевър!

Какво е най-честото пожелание, което получаваме и отправяме по Коледа – ЗДРАВЕТО! Защото когато човек е здрав, той може да постигне всичко в живота си! И днес повече от всякога можем да „материализираме“ това пожелание, защото в гамата на Форевър има толкова разнообразни продукти и те всичките са свързани именно със здравето! Аз много обичам по Коледа да подарявам АЛОЕ БЕРИ НЕКТАР, незаменимият ТЕЧЕН САПУН или ПРОПОЛИСОВ КРЕМ– нежна грижа за ръцете в мразовитите зимни дни или прекрасния АЛОЕ ЛИПС, който всеки човек трябва да носи в джоба си, за да защитава и обгрижва нежните си устни (а знаем и колко други приложения има той). Не пропускам възможността да споделя и уникалния ЧАЙ С ЦВЕТЧЕТА ОТ АЛОЕ, който със своя неповторим аромат на канела е изключително подходящ за Коледа. А новият ни ДУШ ГЕЛ, ухаещ на борова гора, е най-новият ми фаворит. Комбинацията ДУШ ГЕЛ и ЛОСИОН ЗА ТЯЛО e буквално едно преживяване, за което всяка кожа ще ви бъде благодарна!

Подбирам с много грижа и внимание всеки подарък и всички в моето семейство се гордеeм с това, че подаряваме висококачествени подаръци, носещи здраве! Защото преди 10 години, когато второто ни детенце се роди в края на шестия месец и прогнозите не бяха никак обещаващи, осъзнахме с най-голямата възможна сила какво е да ти пожелаят здраве и колко безценно е да го имаш!

И тази Коледа ще бъде вълшебна – за мен, за вас, за всички хора по света! Преживяхме няколко интересни и необичайни години, които ни накараха да преосмислим и променим доста ежедневието си. Но въпреки не чак толкова приятните ситуации, трябва да признаем, че случилото се имаше и положителни аспекти. Осъзнахме колко е важно да общуваме и да се подкрепяме, ще се съгласите, че оценихме по друг начин живият контакт и си дадохме сметка колко много имаме нужда да сме заедно! Придобихме и редица нови умения и, надявам се, осъзнахме, че традициите са нещо, от което имаме нужда и което трябва да пазим и ценим!

И тази Коледа на моята трапеза ще е пълно с традиционни ястия, ароматен чай и нежно смути от СУПЕРГРИЙНС, а под елхата ще е пълно с подаръци от Форевър!

Пожелавам и на всички вас вълшебни празници, изпълнени със здраве и чудеса!

Споделете с приятели:

Нагоре