Подкрепяйте всички събития на компанията

Стефан и Таня Стаеви

Във Форевър се стараем да ви предоставим възможно най-много и разнообразни инструменти и ресурси за работа и заедно с вас да градим общност и култура, съхраняващи ценностите на компанията през всички години на съществуването ѝ. Ето това е и значимата роля на събитията, които организираме за вас.

Календарът на Форевър е изпълнен с много обучения и срещи. Всяка от тях е шанс да се потопите в атмосферата на компанията, да научите още нещо полезно за себе си, да се решите на по-големи постижения и да приобщите хората от екипа си към огромното ни семейство. Общуването с единомислещи и ентусиазирани хора е само едната част от силата на общите ни срещи. Чувството за принадлежност към такава общност, духът на подкрепа и признание са истински завладяващият фактор и допринасят неизменно за сплотеността на хората в екипа и за силата на мотивацията им. А ето и още няколко допълнителни бонуса:

+ ще се учите от успелите – едва ли има по-полезно действие в този бизнес от това да следвате примера на постигналите успех. Шансът да допуснете техните грешки е доста по-малък, ако чуете къде покорилите върха са се провалили и как са се справили с трудностите.

+ ще обменяте идеи – всеки неформален разговор с участниците в събитието може да бъде нова идея за развитие на вашия бизнес.

+ ще отдадем заслужено признание на постиженията ви – за всеки от нас е важно да получи признание и адмирации за положените усилия и постигнатите резултати. Затова на нашите Дни на успеха празнуваме вас! Винаги се стараем да организираме празника на компанията подобаващо, да бъде тържествено, да създадем много настроение и да аплодираме силно и бурно вас – собствениците на Форевър бизнес.

Знаете, че през октомври организираме за вас две чудесни събития, които разчитаме, че ще подкрепите с желание и ентусиазъм! На 16 октомври, неделя, ви очакваме от цяла България и дори отвъд пределите на страната пред екраните на смарт телевизори, компютри, таблети и телефони, за да отпразнуваме заедно успехите ви от изминалите месеци на нашия есенен Ден на успеха. Само седмица по-късно ще се съберем на живо в красивия Старосел в полите на Средна гора за лидерско обучение, за да си поговорим за различни стратегии за успех в МЛМ индустрията, за иновативни подходи в динамиката на нашето време, за системата за работа с Форевър и по още много полезни и интересни теми.

Бъдете с нас!

Винаги Ваши,

Стефан и Таня Стаеви

Управляващи директори на Форевър България и С. Македония

Споделете с приятели:

Нагоре