Тук се гради успехът

Форевър

Вижте защо дните на успеха на Форевър са важни за вашия бизнес и не пропускайте да сте с нас на 19 май, неделя, от 11 ч. в зала „Витоша“ на ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР в София, за да празнуваме вашите успехи!

Признание

Форевър създаде срещите, наречени Ден на успеха, за да възнаграждава вашата всеотдайност към бизнеса и да аплодира постиженията ви. Те са вашият шанс да застанете под светлините на прожекторите и да бъдете поздравени лично от управляващия директор на Форевър България – Стефан Стаев за ново ниво, квалификация в програма за стимулиране или постоянство в бизнеса под формата на дългосрочна активност. Собствениците на Форевър бизнес, награждавани на сцената, получават възможност и да споделят вдъхновяващите си лични истории с публиката.

Общуване

Форевър бизнесът се гради върху човешки взаимоотношения. Затова мислим, че е много важно да бъдем заедно и да общуваме помежду си. Дните на успеха събират стотици собственици на Форевър бизнес под един покрив и ви дават възможност да се видите с екипа си, да разговаряте с колеги от други мрежи и да се запознаете с водещите в бизнеса. Всеобщата радост от постиженията на награждаваните на сцената сближава и разпалва ентусиазма.

Обмен на знания

Лидерите ни знаят много за мрежовия маркетинг и са готови да споделят с вас принципите на работа, които сами са изпитали. От сцената ще чуете ценни съвети за изграждане на бизнеса от най-добрите. Обичаме да слушаме и впечатленията и на собственици на Форевър бизнес, намиращи се в началните етапи на маркетинговия план, чиито живот вече се е променил към по-добро. Те ни вдъхновяват и укрепват вярата ни.

Мотивация

Имате лоша седмица? Липсва ви мотивация? Нищо не е така убедително и въодушевяващо както зала, пълна със стотици ентусиазирани собственици на Форевър бизнес! Доброто настроение е заразно и ще ви вдъхне сили да се върнете към изграждане на своя собствен Форевър бизнес с подновена жар. Положителният заряд на дните на успеха съживява, вдъхновява и устремява.

Споделете с приятели:

Нагоре