Стъпки към успеха

Форевър

Независимо колко високо се изкачваме по стълбицата на Форевър, винаги е полезно да се замисляме върху онези стъпки, които постоянно трябва да правим, за да стигаме до върха на своя потенциал.

Съсредоточете се върху даване, а не върху взимане и възнаграждението няма да закъснее

Имаме голям късмет, че разполагаме с толкова много за раздаване. Като споделяме познанията, приятелството, искрената загриженост и подкрепата си с другите, живеем по начин, който естествено привлича хората към нас.

Същото важи и за сътрудниците в нашите екипи. Като им даваме насоки, насърчение и част от времето си, всички печелим, защото сме част от здрава и просперираща мрежа. В нашия бизнес няма по-голяма истина от тази, че колкото повече даваш, толкова повече получаваш.

Осъзнайте, че ВИЕ сте компанията

Няма значение колко невероятна компания е Форевър, колко прекрасни са продуктите и бизнес възможностите, единствено вие сте човекът, от когото най-много зависи с какви очи ще гледат хората на нея. Все пак в нашето безкрайно конкурентно време, стотици мрежови компании твърдят, че предлагат най-добрия компенсационен план.

За щастие зад гърба ви стои солидна компания с над 45-годишна успешна история, но въпреки това вие сте най-важният представител на Форевър, когато се срещате лично с хората. Ако обучавате другите и им показвате как успешно да изграждат своя бизнес с Форевър, вие се извисявате над масата от собственици на бизнес, на които им липсват всеотдайността и подкрепата, които вие предоставяте на екипа си. Притежавате нещо неповторимо за раздаване: самите себе си!

Печелете от продажби на дребно

Впечатляващата продуктова гама на Форевър предлага по нещо полезно за всеки. Когато споделяме впечатленията си от продуктите със своите роднини и приятели, ние им даваме възможност сами да ги опитат, когато пожелаят.

Щом почувстват колко ефикасни и изключителни всъщност са продуктите, те сами ще поискат да научат повече. В този момент е напълно естествено да споделите с тях цялата информация, която фирмата е подготвила – видеа, презентации, брошури и много други.

Споделяйте бизнес възможностите с бизнесмени

По същия начин както роднините и приятелите са най-подходящите хора, на които да разказваме за продуктите, бизнес лидерите и търговците са особено добри кандидати за бизнес възможностите. Този тип хора бързо и с готовност осъзнават силата на нашия маркетингов план и го приемат сериозно.

Следващият път, когато сте на път да сключите сделка за стока или услуга с търговец, бъдете подготвени да споделите с него какви бизнес възможности предлага Форевър.

Успехите водят до нови успехи

Освен да планирате как да постигнете целите си, много важно е да не забравяте своя екип. Трябва да правите всичко възможно, за да подкрепяте успеха и развитието на сътрудниците си. Нали все пак колкото по-големи са техните постижения, толкова повече ще растат и вашите!

Споделете с приятели:

Нагоре