Спорт и хранене

Форевър

Храненето е ключово за всеки спортист. Подготовката на тялото за сериозни натоварвания започва с това да му осигурим оптималните хранителни компоненти и възможно най-доброто гориво. Независимо дали сте спортен ентусиаст, който иска да ускори темпото, или професионалист, търсещ най-подходящите хранителни добавки, Форевър е насреща.

Новаторските ни, структурирани програми, отделните продукти, шейкове и напитки ви позволяват да зареждате тялото си с хранителните вещества, които да ви приближават към набелязаните цели.

Това, което ви трябва, тогава, когато ви трябва

Форевър е компания, изградена върху естествената сила на растението алое вера, което отглеждаме в собствени полета. Ето защо за нас храненето е нещо много сериозно. Грижите за тялото и отвътре, и отвън са задължителни, когато спортистът иска да покаже най-доброто, на което е способен. Затова продуктите на Форевър са изработени от възможно най-висококачествени съставки и много старателно мислим за различните нужди на активно движещите се хора и какво търсят те в нашите продукти.

Подкрепа

Понякога след дълъг и изморителен ден в офиса последното нещо, което имаме желание да направим, е да излезем да тичаме или да идем на тренировка във фитнеса. Дайте си шанс да постигнете поставените цели, като осигурите на тялото си горивото, от което се нуждае, за да продължи напред. Опитайте АРГИ+ – вкусна спортна напитка с L-аргинин и витаминен комплекс, енергийната напитка ФАБ с кофеин, таурин и витамини В6 и В12, или пък за натурален енергиен тласък в движение пробвайте нашия ПЧЕЛЕН МЕД ФОРЕВЪР.

Гориво

Не е тайна, че белтъчините са незаменими за поддържане и изграждане на мускулна маса, важни са за възстановяване на тъканите и също са добър източник на енергия. Форевър предлага продукти с висококачествени протеини, с чиято помощ можете до повишите консумацията според потребностите си. Сложете в спортния си сак енергийното блокче ФАСТ БРЕЙК с добавени витамини и минерали. Вкусните шейкове ФОРЕВЪР ЛАЙТ УЛТРА съдържат по 17 г протеини в една доза и също ви зареждат с пълна гама хранителни вещества за жизненост и баланс. Най-новото попълнение сред асортимента от Форевър продукти, зареждащи тялото с белтъчини, е РАСТИТЕЛНИЯТ ПРОТЕИН, който също осигурява 17 г от ценните мускулите и костите нутриенти. Формулата му е веган, има аромат на ванилия, подсилен е с алое на прах и е подсладен със стевия.

Движение

Редовното спортуване и интензивните тренировки могат да започнат да се отразяват на тялото. Грижете се добре за него със специално подбрани съставки и формули, които допринасят за поддържане на общото здраве и жизненост. Опитайте ФОРЕВЪР ФРИЙДЪМ – напитка от алое вера с глюкозамин, хондроитин и МСМ, ФОРЕВЪР АКТИВНА ХК – капсули с хиалуронова киселина за подкрепа на подвижността и доброто състояние на ставите, както и ФОРЕВЪР МУВ – добавка с ципа от яйчни черупки, наречена NEM®, богата на хондроитин, хиалуронова киселина, глюкозаминогликани и колаген за повече подвижност и по-бързо възстановяване след спортуване. Да не забравяме и богатата на идеално балансирани незаменими омега-3 мастни киселини хранителна добавка АРКТИЧЕСКО МОРЕ.

Грижа

Форевър предлага и висококачествени лосиони и гелове за локално приложение, с които да се грижите за тялото си и отвън. Нежните формули на базата на алое вера в комбинация с доказано полезни съставки като МСМ съчетават силата на природата с научните открития. ОХЛАЖДАЩИЯТ АЛОЕ ЛОСИОН ще отпусне мускулите ви след тренировка, а АЛОЕ МСМ ГЕЛЪТ ще донесе облекчение след интензивни натоварвания.

Качествени храни, на които можете да се доверите

Всеки спортист иска да е спокоен, че хранителните добавки, които приема, са от надежден източник. Партиди от продукти на Форевър редовно се изследват от водещи световни организации по антидопинг контрол за сигурността на ползващите ги спортисти.

В световноизвестния кьолнски списък с продукти, които доказано не съдържат неразрешени стимуланти, са включени над 15 Форевър продукта, сред които АРГИ+, ФОРЕВЪР ФРИЙДЪМ, ФОРЕВЪР АКТИВНА ХК, ФОРЕВЪР МУВ , ФАБ, десертът ФАСТ БРЕЙК, шейковете ФОРЕВЪР ЛАЙТ УЛТРА, както и АЛОЕ МСМ ГЕЛЪТ. Пълният списък можете да видите по всяко време на адрес koelnerliste.com.

Споделете с приятели:

Нагоре