Възобновете и подмладете

Форевър

Козметичните продукти с активно действие много помагат за добрия вид на кожата ни. Възобновяващото масло за лице досега познавахме като Алфа-Е фактор, а новата му формула съдържа комбинация от подхранващи съставки, които спомагат за възстановяване на изгубената под въздействие на външни стресови фактори влага в кожата.

Обновеният продукт не съдържа силикони, а обгрижва с антиоксиданти като ретинол и витамин Е, съчетани с овлажняващи агенти като масло от семена на пореч и алое вера. За по-задълбочен поглед върху ВЪЗОБНОВЯВАЩОТО МАСЛО ЗА ЛИЦЕ се обърнахме към вицепрезидента по продуктови разработки на Форевър – Холи Стаут.

Какво представлява възобновяващото масло?

Това е лека течност без силикони, която спомага за възстановяване на влагата, подкрепя еластичността и допринася за намаляване на признаците на стареене, причинявани от агресията на околната среда. Натуралната формула се плъзга по кожата с лекота. Тя съдържа също и липиди, които съдействат на кожата да си възобновява незаменими мастни киселини и така да изглежда по-изпъната и сияйна. Продуктът по-рано се наричаше Алфа-Е фактор и бе любим на много хора по света, заради способността си да подмладява структурата на кожата.

Кои са основните съставки и действието им?

Един от най-важните компоненти е растителната алтернатива на силикон – C15-19 алкан. Силиконите са често използвани и евтини пълнители с много едра молекула, която не се усвоява от кожата. Тази натурална алтернатива е с молекулярен размер, който по-добре задоволява потребностите на кожата от липиди. В продукта има също масло от семена на пореч, осигуряващо високи концентрации на незаменими мастни киселини, действащи като естествени ензимни агенти за възстановяване на влагата. Витамин Е съдейства в борбата със стресовите фактори на околната среда, а другият антиоксидант – ретинил палмитат, допринася за здравия вид на кожата.

Какво го отличава от другите подобни козметични продукти на пазара?

Не можем да обсъждаме продуктите за грижи за кожата на Форевър, без най-напред да споменем качеството. Придържаме се към строги и всеобхватни стандарти за качество, като следим всичко от суровините до готовия продукт. Освен това с натуралната растителна алтернатива на силикон получаваме копринено меко усещане, като същевременно доставяме незаменими подхранващи съставки в кожата.

Как се използва възобновяващото масло?

Нанасяйте го по лицето, шията и всички сухи участъци по кожата, които имат нужда. Също бих препоръчала да се ползва преди лягане като предпоследна стъпка във вечерния козметичен режим, преди нанасяне на любимия хидратант. Добавянето на продукт с незаменими мастни кисели може да подпомогне нощната регенерация на кожата, защото подкрепя процесите на подмладяване, възобновяване и възстановяване.

Как си взаимодейства с останалите козметични продукти на Форевър?

Когато разработваме продукти за грижа за кожата, ние се стремим да създаваме формули, които могат да се съчетават една с друга. ВЪЗОБНОВЯВАЩОТО МАСЛО отлично се комбинира с вашия любим овлажняващ крем или лосион от Форевър, както и с АЛОЕ АКТИВАТОР за допълнителна хидратация.

Защо е важно да предпазваме кожата си от агресията на околната среда?

Кожата ни е постоянно изложена на атаки – дали ще е от стрес, неправилно хранене или начин на живот. Добавете към тях и неблагоприятни въздействия като мръсен въздух, вятър и ултравиолетови лъчи. Макар този продукт да не предлага слънцезащита, когато човек е навън, изложен на климатичната агресия, той винаги има нужда от помощ, за да се бори с всички фактори, опитващи се да увредят кожата му. Именно тук е мястото на продуктите, възстановяващи отнетото.

Кой може да има полза от възобновяващото масло за лице?

Продуктът е чудесен за всеки тип кожа и особено ако е по-суха и дехидратирана. Идеален е като част от козметичния режим за по-сияйна, подмладена и еластична кожа, подкрепя по-елегантното остаряване и ни помага да се справяме с външните стресови фактори.

Споделете с приятели:

Нагоре