Големият екип е стабилна основа за бизнеса

Венета Бонева-Петрова, Мениджър

Венета става част от семейството на Форевър през лятото на 2020 година. Изключително позитивна, много усмихната и винаги готова да помогне, тя се включва в компанията напълно осъзнато. Венета е сред хората с доста положителна нагласа към индустрията, защото родителите ѝ имат сериозен опит в мрежовия бизнес. Компанията също избира съзнателно – заради продуктите, насочени към подкрепа на здравето. Но и това не е случайно, защото освен че е майка на три деца, Венета е и ветеринарен лекар.

Асистент Супервазйор става почти веднага след регистрацията си, а супервайзорското ниво покорява шест месеца по-късно. Но пътешествието ѝ, разбира се, не приключва дотук. През 2021 г. Венета си поставя за цел да спонсорира най-малко по двама души всеки месец и безкомпромисно спазва поетия ангажимент. През есента много ентусиазирана решава да участва в бизнес предизвикателството на Форевър България и да си спечели лаптоп, защото от три дечица у дома все не успява да се добере до свободен компютър. Работи много усърдно, изпълнява условията и същевременно изкачва и стъпалото на ниво Асистент Мениджър. Основите вече са положени – голяма работеща група, изгарящо желание и неотменно спазване на обещанието за включване на поне двама нови сътрудници в екипа месечно, я отвеждат до голямата цел Мениджър през март 2022 г.

Помолихме Венета с няколко думи да сподели как е стигнала дотук. Вижте какво ни разказа тя.

Открих алоето на Форевър преди доста години, още докато бях студентка в Стара Загора. Поканиха ме на продуктово представяне, от което научих какви ползи има алое вера за храносмилателната система. По това време имах стомашни неразположения и реших да опитам, но със силно ограничения си бюджет взех само две опаковки Алое бери нектар. Пиех всяка сутрин само по 50 мл, но и това се оказа достатъчно, за да се почувствам по-добре!

След години отново потърсих алоето заради друго, този път чревно неразположение, но бях забравила името на фирмата. Помнех само квадратните тубички, в които се продаваше тогава. Открих го отново едва преди година и половина, когато моята приятелка и колежка Меги Аврамова ми разказа за Форевър и в каталога забелязах тубата на Форевър фрийдъм.

Зарадвах се, че ще подпомогна и здравето на децата си със същото това алое, чието благотворно действие вече бях усетила лично! На срещата ни Меги ме запозна с Иглика Величкова и двете успяха да ми предадат ентусиазма си за възможностите за бизнес с Форевър. Имам пълно доверие на преценката на Меги и след едва 15-минутен разговор, бързайки за работа, взех решение да се включа. Бях осъзнала, че ми трябват допълнителни доходи, както и повече време за семейството. Имам три дечица и много ми тежеше, че изпускам цялото им детство, докато работя по цял ден и то за заплата, която свършваше далеч преди края на месеца. По професия съм ветеринарен лекар и много обичам работата си – тя беше най-голямата ми мечта, но пък не включваше да съм подчинен с шеф и финансов таван. Имах нужда от промяна!

Постепенно, с огромна подкрепа и внимание Меги и Иглика ми помогнаха да развия качествата, от които имах нужда, за да напредвам. Така, след година във Форевър, се осмелих да напусна работа и да посветя повече време на бизнеса. Тогава изпълних условията на предизвикателството за лаптоп и после за четири месеца постигнах ниво Мениджър!

Още докато работех, поех ангажимент всеки месец задължително да съм активна с 4 б.т. и да правя поне по две нови регистрации. В самото начало имах два месеца, в които не успях да довърша четворката си, но важното е да не се отказваме! Миналия месец видях, че съм се класирала за трето ниво Клуб 4 б.т. – 12 месеца активност без прекъсване. Много се зарадвах! Важно е да сме активни, защото четворката ни мотивира да правим нови регистрации, а големият екип е стабилна основа за бизнеса!

Едно от най-големите предимства на бизнеса с Форевър е, че можем да избираме да работим само с приятни и позитивни хора. За мен е огромно удоволствие да се обучаваме и забавляваме заедно с екипа ми от чудесни приятели! Всеки успех е резултат от задружната ни работа! От все сърце им благодаря!!!

Споделете с приятели:

Нагоре