Няма невъзможни неща

Христина Врангелова, Мениджър

Христина се регистрира в средата на 2017 г. и преди края ѝ става Супервайзор. В следващите години работи с постоянство и търпение, а през пролетта на 2024-а получава необходимият тласък от спонсорите си, за да покори направо ниво Мениджър и то с квалификация за два месеца. Чуйте какво сподели с нас за личното си пътешествие.

Началото

Форевър се появи в живота ми (не)случайно преди около 8 години и както при повечето хора, историята започна с влюбването в продуктите. Гелът за зъби ми беше препоръчан от сестра ми, която изрази много положително мнение, а аз съм наясно, че тя не избира случайни неща за себе си. След него в домакинството ми дойдоха сухият дезодорант и „жълтото“ алое.

Мотивацията

Първоначално отхвърлях дори възможността за ползване на отстъпка, чрез регистрация като преференциален клиент, а впоследствие се интересувах само от покупката по едрови цени на любимите ми продукти.

От 18 години имам собствен бизнес и считах, че той е много по-голям и престижен от „някакво си алое“. Отказвах на Цвети Бурназка да присъствам на събития и дълбоко оценявам, че от нейна страна срещнах само търпение и подкрепа, без абсолютно никакъв натиск.

Просветлението дойде по време на един винен тур в Италия през октомври 2017 г., когато съзнанието ми беше освободено от ежедневните грижи покрай корпоративния ми бизнес и в резултат на прочитането на книгата „101 Репродуктивен маркетинг“ на Бърк Хеджис, която отново (не)случайно беше оставена от моя пряк спонсор Красимир Бончев в офиса ми в София. В момента, в който прозрях математическия модел на мултипликацията, осъзнах, че това е бизнес в огромен мащаб, без практически ограничения в дохода и стила на живот. Тогава взех решение да проуча маркетинговия план и той ми даде увереността, че съм на правилното място и си струва да си изградя още един бизнес. Това решение доведе до квалификацията ми за Супервайзор два месеца по-късно – декември 2017 г.

През следващите шест години темпът ми на работа беше постоянен, но не бърз. От момента на вземане на решение за бизнес, всеки месец реализирах минимум 4 б.т. и се стараех да участвам във всички обучения и предизвикателства на компанията.

Постиженията

Благодарение на обученията за бизнес, продукти и личностно развитие, събрах необходимите ресурси да изградя стабилна основа от знания и умения, които да ме направят по-успешна не само в МЛМ, но и в конвенционалния ми бизнес, който аз много харесвам и продължавам да развивам.

И въпреки всичко нещо липсваше, за да продължа нагоре. Трудолюбието е част от моето възпитание и образование. Търпението беше посято в съзнанието от моите ментори – успяват тези, които не се отказват! Липсваше ми последното (третото) „Т“ – темпото. Тук огромна роля изиграха спонсорите от горните линии в екипа, в който съм горда да съм член – Краси Бончев, Елена Брестничка, Цвети Бурназка, Петя Димитрова и Елеонора Маринова, които елегантно ме програмираха за големия спринт към финала. С личния си пример, системните обучения и невероятния мотивационен курс, който проведохме през май и юни 2024 г., те включиха ракетата на космическа скорост и резултатите не закъсняха.

Така разбрах за пореден път, че няма невъзможни неща, когато си с правилните хора, в правилната компания. Форевър е компания с множество конкурентни предимства, с фамилна, дългосрочна визия за бъдещето, която цени своите партньори и ги възнаграждава щедро, независимо от тяхната националност, пол, възраст, религия или образование.

Следващата цел

Постигайки ниво МЕНИДЖЪР, аз осъзнах, че това всъщност не е краят, а е началото на още по-интересна игра – игра на мечти и възможности. Следващите ми цели са последователни стъпки към моята „американска пенсия“, която се надявам да постигна много по-рано от тукашната възрастова.

Качествата на успешния СФБ

Естествено съм наясно, че както всеки бизнес притежател, аз трябва да бъда дисциплинирана, постоянна в усилията си, търсеща нови възможности и следваща системата, която успешните лидери в компанията са създали. Самоуважението не трябва да се превръща в его, което да ни спъва по пътя на обучението и изграждането на бизнеса по правилния начин.

Предизвикателствата

Особено съм доволна от себе си и се стремя да науча своя екип, че предизвикателствата по пътя ни са нашите уроци и опит, за да се изградим като успешни личности. Те не са наказания или повод да спрем, а напротив – да увеличим скоростта, защото само действието помага за преодоляване на препятствията и чрез него стигаме до следващите нива на успех, които ни правят истински щастливи хора!

Споделете с приятели:

Нагоре