Наградата от квалификацията за Мениджър ОРЕЛ е стабилност

Йорданка Танева, Мениджър ОРЕЛ

За мен титлата Мениджър ОРЕЛ е признание, което означава „можеш да летиш, крилете ти са здрави“.

Изискванията за тази квалификация са почти двойно по-високи от тези за постигане на ниво Мениджър. По този начин Форевър отличава лидерите, които са положили усилия да направят нещо повече. Отличава ги не само с титлата ОРЕЛ, а и с още една щедра награда – луксозно пътуване, което този път е за четирима с круизен кораб в Адриатическо море.

Всъщност можем да го погледнем и по друг начин – давайки ни отличието и наградното пътуване, Форевър като мъдър родител ни предизвиква да направим нещо повече за себе си и за бизнеса си. Точно както орлите учат малките си да летят, така Форевър ни изважда от гнездото и ни казва: „Мениджър си, готов си да размахаш криле, ти можеш да бъдеш ОРЕЛ!“

Затова за мен наградата е много повече от доброто възнаграждение и круиза. Наградата е стабилността и сигурността, която постигаме. Изисква се фокус, отдаденост към екипа, визия, вяра и дисциплина, любов към процеса! Благодарна съм на всички в моя екип – те са истински приятели и съмишленици и заедно вървим към общите ни цели!

Невероятно е какъв заряд дава ясно поставената цел! Не заменям нищо за това чувство – всеки ден да се събуждам с вълнение от предстоящия ден, от това, което мога да направя за себе си и за другите. С един милион идеи в главата си, които дори през нощта си записвам. И които имам възможност да осъществя с тази невероятна компания.

Чудех се за какво да пиша – дали за моята история и как благодарение на Форевър сбъднах много мечти, дали за качествата, необходими да постигнем това отличие, дали за действията, които ме доведоха до успешното приключване на квалификацията. Реших обаче да разкажа какво прави компанията Форевър специална за мен и защо не бих я заменила с друга. Не е ли това най-важното? Точно като семейството – да знаем, че сме на точното място, където ще се грижат за нас, ще ни подкрепят, ще ни осигуряват стабилност и условия за развитие, ще ни ценят. Ето моите критерии, които Форевър изцяло покрива!

Първо ме спечелиха ПРОДУКТИТЕ, които не само са качествени, но и уникални. Лесно се печели уважението и доверието на клиентите ни с добри продукти. Те не само са добри, но и са такива, които всички употребяват, консумативи в сегмент от пазара, който се развива главоломно. А влюби ли се човек в нашите продукти, то е за цял живот. Точка за Форевър!

Форевър се отличава с постоянен ръст на оборота в продължение на 46 години и с доказана финансова СТАБИЛНОСТ – компания с минало и бъдеще, която се управлява мъдро и можем да сме сигурни, че имаме стабилен партньор зад гърба си. Още една точка за Форевър!

Компанията е създала ПЕРФЕКТЕН МАРКЕТИНГОВ ПЛАН! Тук няма такси за включване, абонаменти, не губим никога отстъпка и постигнато ниво – Форевър цени постигнатото от нас. Спирам да отбелязвам точките!

Толкова възможности за доходи ни дава Форевър – бонуси, наградни пътувания, програми за стимулиране. В рамките на една година освен ЩЕДРИТЕ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ, спечелих четири пътувания за двама – до Кан, до Лондон, отново до Кан и круизното пътуване за четирима!

Тук имаме ЯСНИ ПРАВИЛА – фирмена политика, която се спазва, равнопоставеност на всички, единна компютърна система за целия свят.

Като говорим за целия свят – Форевър е представена в 160 страни. Само с телефон и интернет, без да имаме нужда от нищо друго, ние можем да развиваме ГЛОБАЛЕН БИЗНЕС.

Компанията ни осигурява постоянна ПОДКРЕПА. Създала е всичко за нас – продукти, представителства в целия свят, складове, логистична мрежа, лични онлайн магазини, достъп до информация, обучения, разнообразни възможности за усъвършенстване. Освен това всеки от нас има спонсор или ментор, който лично ни подкрепя и ни помага да се развиваме. Благодарна съм на Антония Димитрова – моя приятелка и ментор, която винаги намира точните думи да ме окуражи и да ми дава увереност с непоклатимата си вяра в бизнеса с Форевър!

Затова избирам да се развивам тук – защото Форевър покрива всички точки, всички критерии на идеалната компания за мен! Място, където спокойно и свободно мога да развия пълния си потенциал, чувствайки стабилност и подкрепа!

Защото удовлетворението, че мога да направя повече за себе си и за другите, неограничените възможности за развитие, това че мога да работя както искам от вкъщи, от парка, от плажа, от кафето, че съм възнаградена щедро за усилията си, оценена, призната, че имам сигурност за бъдещето, всичко това си заслужава!

Напред към следващото предизвикателство и още по-голям размах на крилете – Forever2Drive!

Споделете с приятели:

Нагоре