Живей Форевър, обичай Форевър

По материали от Форевър Великобритания

Началото на годината ни дава шанс да започнем начисто, да преразгледаме приоритетите си и да преценим кое е от най-голямо значение за нас. Хората често си обещават различни неща с идването на поредната година и обикновено се съсредоточават върху тях само за няколко дни или максимум седмица. Причината е, че новите им цели изискват пълно преразглеждане и промяна на начина им на живот, което ги прави по-трудноизпълними.

Живей Форевър

Решихме да се опитаме да ви помогнем. Кампанията ни „Живей Форевър“ е посветена на това да ви съдейства да се придържате към целите, които сте си поставили в началото на годината. Ако ги разбиете на по-малки части, намерите отново центъра си и претеглите своето ЗАЩО, има по-голяма вероятност да си осигурите стабилна основа за постигане на набелязаното и да направите смислена промяна в живота си.

И макар да посвещаваме началото на годината предимно на поглед напред към това, което ни предстои, то е и момент да поразсъждаваме за нещата, за които сме благодарни, и какво място им отреждаме в набелязаните нови цели. Искаме да ви помогнем да се радвате на всички начини, по които живеете Форевър – от създаване на по-здравословни навици за вас и близките ви до срещи с нови хора или повече време за семейството.

Когато си поставяте цел, не пропускайте да си зададете въпроса: „Кое е моето ЗАЩО?“ То може да е свързано с малко допълнителни доходи за организиране на лятната почивка, което означава, че вашето ЗАЩО е да имате повече време за семейството си. Целта ни помага да си поставяме приоритети и ни помага да поддържаме мотивацията си.

Обичай Форевър

Друг съвет, който може да ви помогне да останете фокусирани, е да разположите целите си около нещо, в което истински вярвате. Ето защо в центъра на кампанията ни също ще бъде „Обичай Форевър“. Любимите ви продукти са основа на бизнеса ви и като ги извеждате на преден план в общуването си с хората край вас, можете да ги превърнете в трамплин за постигане на набелязаното. Този месец се съсредоточаваме върху нашите знакови и много обичани алое гелове за пиене.

АЛОЕ МАНГО

Форевър АЛОЕ МАНГО предлага идеална комбинация от чист гел от вътрешността на листата на алое вера с екзотично ухаещо пюре от манго. Със своите 86% чисто алое вера Форевър алое манго ще ви зареди с всички полезни свойства на водещия ни гел от алое вера плюс питателно и ароматно допълнение от натурално пюре от манго. Плодът е богат на нутриенти и съдържа важни компоненти като витамини C, А и Е, както и фолат. Също така е източник на фибри, които допринасят за добро храносмилане.

ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА

Представете си, че разрязвате листо от алое и изпивате гела директно от вътрешността му. ГЕЛЪТ ОТ АЛОЕ ВЕРА на Форевър е възможно най-близкото нещо до свежото растение и е сертифицирана от Международния научен съвет за алое за чистотата и качеството си. Напитката съдържа 99,7% чист гел от вътрешността на листата и притежава естествени изчистващи свойства, които съдействат на храносмилането ни да усвоява полезните вещества от храната, като същевременно допринася и за растежа на полезните чревни бактерии. Приемано вътрешно, алоето е чудесно и за кожата, а уникалният полизахарид ацеманан и другите нутриенти в състава му допринасят за подкрепа на имунната система. Напитката ни съдържа и много витамин C, който допълнително допринася за нормалната функция на имунната система и за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия.

АЛОЕ БЕРИ НЕКТАР

Освежаващи червени боровинки, съчетани със сладки ябълки, превръщат любимия гел от алое вера в ободряваща и вкусна напитка, която не само подпомага храносмилането, но и прелива от фитонутриенти и витамини. Червените боровинки са си спечелили названието суперхрана, защото антиоксидантната им сила е 20 пъти по-висока от тази на витамин С, а и техните проантоцианидини предлагат подкрепа за пикочната система. Специалният фитонутриент в ябълките – кверцетинът, също е мощен антиоксидант. С тези великолепни съставки плюс 90,7% чист гел от вътрешността на листата на алое вера ФОРЕВЪР АЛОЕ БЕРИ НЕКТАРЪТ наистина е отличен избор.

АЛОЕ И ПРАСКОВИ

Подобрете храносмилането си със силата на алоето и се насладете на вкуса на сладки и сочни праскови. АЛОЕ И ПРАСКОВИ съчетава 84.5% чист гел от вътрешността на листата на растението със сочно пюре от праскови в ароматна напитка със сладък вкус и цялата сила на чистото алое вера. Прасковеното пюре обогатява напитката с калций, калий и витамин С, а както вече стана дума, алое вера подпомага храносмилането, имунната система и съдейства за поддържане на естествените енергийни нива.

ФОРЕВЪР ФРИЙДЪМ

Напитката ФОРЕВЪР ФРИЙДЪМ комбинира 88,9% от чистия, стабилизиран гел от алое вера на Форевър Ливинг с глюкозамин, хондроитин, метил сулфонил метан (МСМ) и витамин С, за да помага на организма да поддържа здрави и подвижни ставите си. Течната формула се усвоява бързо и лесно, а напитката има портокалов аромат. В дневна доза от 120 мл ФОРЕВЪР ФРИЙДЪМ осигурява обичайно препоръчваните количества глюкозамин сулфат (1500 мг), хондроитин сулфат (1200 мг), плюс 750 мг МСМ, които подпомагат правилното функциониране на ставите. Витамин С допълва формулата, защото е мощен антиоксидант, допринася за синтеза на колаген и за възстановяването на съединителните тъкани.

А още по-хубавото е, че тези невероятни алое напитки създават здрава основа за вашия бизнес. За да се възползвате максимално от полезните свойства на гела от алое вера, вие и клиентите ви трябва да се стремите да пиете поне по 120 мл всеки ден. Ако имате стабилна база от редовни потребители, които пият алое, ще се радвате и на постоянни доходи. И помнете, че алоето подкрепя здравето на кожата и функционирането на имунната система, напитките ни са с добавен витамин С – великолепен антиоксидант, който допринася за защита на клетките от оксидативен стрес. Така че, ако клиентите ви си пият 120-те милилитра алое дневно и следят как се чувстват в продължение на един до три месеца, вероятно ще започнат да забелязват разлика в начина, по който изглеждат и се чувстват.

Споделете с приятели:

Нагоре