Нека това лято всички да научат за Форевър

Стефан и Таня Стаеви

Замисляли ли сте се някога колко много хора по света са променили живота си с Форевър? На всички големи събития на компанията чуваме невероятни истории за промяна, за сбъднати мечти, за успех. Ние също можем да споделим десетки такива щастливи истории на собственици на Форевър бизнес само от България и С. Македония! И сме истински щастливи, че всеки ден съпреживяваме нов успех и повод за нечия усмивка.

Да, за всеки успехът се измерва по различен начин – за един е важно да е здрав, за друг – да подобри стандарта си на живот, за трети – да осигури качествено образование на децата си, а за четвърти – мечтаната къща, вила или кола, за пети – да помага на нуждаещите се. А за всички нас Форевър премахва различията и предлага достъпна възможност за успех и достоен живот. Уверяваме ви, че е наистина безценно ежедневно да ставаме свидетели на уникалните ви лични истории, обединени от общия знаменател – най-добрата бизнес възможност в света!

Никой обаче не е постигнал своя връх сам. Нашият бранш, компанията ни, бизнес възможността са за хората. Именно те са голямата тайна на успеха. Ничий живот не би бил по-различен, ако не бе чул за Форевър, нали? Ами не го пазете в тайна! Разгласяйте, разказвайте, пишете, говорете, споделяйте и канете нови хора в бизнеса си. Те са жизнената ни сила. Всеки нов човек в екипа ви има потенциал да се развие и да напише собствената си щастлива история според личните си критерии за успех. Предавайте ентусиазма и вярата си в компанията и продуктите, не спирайте да насърчавате всички от екипа си да говорят с още нови хора, помагайте на своите наскоро присъединили се сътрудници и поддържайте бизнеса си жив.

Ще кажете НЕ Е ЛЕСНО. И ще сте прави. Но пък е простичко. Включването на нови хора е поредица от малки действия – споделяне, покана за представяне на възможностите или продуктите, проследяване. Няма да се опитваме да ви убедим, че е лесно, ще кажем само, че за да ни се получават нещата, са нужни добра дисциплина и постоянство. Всяка от онези истории, за които си говорихме, е написана точно така – с дисциплина и постоянство в споделянето, каненето, срещите, проследяването. Хайде да на пишем още впечатляващи истории заедно!

В най-шарения и динамичен сезон на годината сме. Страховете от пандемичните времена поотминаха, всички се поотпуснахме и настроихме ваканционно и всеки от нас ще се отправи в любима посока за отмора или ново приключение. Пътищата ни ще се кръстосат със стотици непознати и сме убедени, че по-голямата част от тях с охота ще чуят за най-добрата бизнес възможност в света. Не пропускайте нито един шанс да споделите, че с Форевър няма невъзможни неща!

В календара на Форевър България всеки месец ще откриете онлайн представяния на възможностите, бизнеса и продуктите. Използвайте ги оптимално и канете на тях всеки нов човек, с когото влезете в контакт. Наистина са на един бутон разстояние и всеки може да се включи от плажа, планината, палатката, терасата, красивата винарна или където го свари животът.

Уебстраницата ни пък може да бъде вашата онлайн съкровищница от информация – за продуктите, за бизнеса, за начина на живот с Форевър, за каквото се сетите.

Нека това лято всички да научат за Форевър!

Винаги Ваши,

Стефан и Таня Стаеви

Управляващи директори на Форевър България и С. Македония

Споделете с приятели:

Нагоре