Стимул, който не можете да си позволите да пренебрегнете

По материали на Форевър Великобритания

Със сигурност вече знаете за тримесечната бизнес инициатива ОТСКОЧИ ДО ЛОНДОН – вашата възможност да се квалифицирате за участие в първото европейско събитие на Форевър през 2024-а!

Какво е ОТСКОЧИ ДО ЛОНДОН?

Повече от 2 000 собственика на Форевър бизнес ще се срещнат във впечатляващото модерно пространство на Magazine London от 2 до 4 февруари. Квалификантите ще се радват на две нощувки, тридневни събития, включително обучение, Ден на успеха, ексклузивно парти и много вдъхновение, както и €150 компенсация за транспортни разходи. Вижте пълните правила ТУК.

Защо бизнес промоциите са важни за изграждане на бизнеса?

Ейн Френч е Мениджър от Обединеното кралство и се е квалифицирала за множество програми за стимулиране на Форевър, сред които срещата на Мениджърите ОРЕЛ и лятната ни инициатива ДА, И ВИЕ МОЖЕТЕ ДА БЪДЕТЕ В КАН. Тя споделя: „Бизнес промоциите и програмите за стимулиране промениха живота ми. Бързо осъзнах как те могат да задвижват бизнеса ми. Като самотна майка първоначално се включих във Форевър единствено заради доходите, нямах почти никаква самоувереност и вяра в себе си. А днес не мога да ви опиша колко важни бяха за мен признанието и възможността да пътувам и да се запознавам с други собственици на Форевър бизнес. Общуването и обученията по време на тези събития ме вдъхновяват и изпълват с енергия да градя бизнеса си, укрепват увереността и уменията ми. Аз действително съм нов човек – личните постижения и признанието те формират по един невъобразим начин.“

Ейн споделя още, че от практична гледна точка краткосрочният фокус, необходим по време на квалификационния период, много ѝ помага да определи всекидневните си дейности, да следи напредъка си и да поддържа мотивацията си с много ясна представа какво трябва да постигне в дадената времева рамка и как точно ще го направи. Тя признава, че е купила билета си за Кан броени дни след обявяването на инициативата, защото е била твърдо решена да се квалифицира. Ейн казва още: „Особено съм въодушевена от ОТСКОЧИ ДО ЛОНДОН, защото е постижимо и за екипа ми, а да съм в Лондон с тях ще е черешката на тортата за мен. Имам наистина много специални спомени от пътуванията си с Форевър и искам всички да ги изживеят.”

Британският Мениджър ОРЕЛ Бърни Рафърти добавя: „Квалификацията е част от предколедния период, което я прави още по-лесно изпълнима. Бизнес промоциите и програмите за стимулиране движат бизнеса ви независимо на кое стъпало в маркетинговия план се намирате. Те са ефективни, защото човек чувства, че напредва, а малкият растеж е трамплин към по-големия. Да усъвършенствате уменията си за спонсориране и да помагате на сътрудниците си да развиват бизнеса си са фундаментални за дългосрочния ви успех. ОТСКОЧИ ДО ЛОНДОН ни предлага именно такъв фокус, а резултатите от инициативата ще стимулират вашия бизнес и ще ви подготвят за по-нататъшен растеж и успехи през 2024 г.“

Отбелязвайте напредъка си в ОТСКОЧИ ДО ЛОНДОН с помощта на схемата за проследяване и не пропускайте шанса да дадете тласък на бизнеса си!

Споделете с приятели:

Нагоре