Водете хората, като им давате добър пример

Грег Моън, Президент на Форевър Ливинг Продъктс

Сега е моментът, в който да погледнем напред и нагоре. Пред нас е новата година, направете си план, работете по него и останете отдадени на целите си.

Преди 92 години в столицата си Монтевидео Уругвай е коронован като първи шампион в Световното първенство по футбол. Оттогава, на всеки четири години, фантастичният турнир очарова света, събирайки най-добрите футболисти в света, за да се съревновават за златната купа и най-вече – за националната си гордост.

Обичам Световното първенство. Неговият блясък, енергия, разбирателство и работа в отбор вдъхновяват всички ни да вярваме в един по-добър свят. Лично на мен Световното ми въздейства по неповторим начин! Благодарение на Форевър пътуванията си имам честта да посещавам и да имам приятели в повечето страни, представени в турнира. Не мога да гледам мач, без да си мисля за вас – как седите у дома, в кафенета или барове и насърчавате отбора си!

Едни от най-впечатляващите „странични ефекти“ на работата ви с Форевър са изгражданите екипи и приятелства, които са значими и синергични. Независимо кой сте, откъде сте и какъв език говорите, във Форевър сте добре дошли. Няма прегради, граници или пречки, достъпът е свободен. Тук имаме отбор за вас.

Но това е само началото, защото във Форевър извървяваме целия път до успеха. Изграждането на бизнес с компанията е пътешествие, изискващо усърдна работа, всеотдайност, търпение и ангажимент. И както във всяко пътуване, тук също има вълнуващи моменти, когато ни се струва, че нещата вървят по мед и масло, но и дълги и стръмни изкачвания, когато всичко ни изглежда трудно и губим скорост. Знам, че всички сме изпитвали и едното, и другото, особено през последните години. За Форевър като компания нещата не стоят много по-различно – през 2022-а преминахме през всичко това и още много!

Изминалата година беше изтощителна, но като погледна назад, съм въодушевен от всичко, което постигнахме заедно. Дължим успеха на вас и на невероятния ни персонал. През последните две години, въпреки впечатляващите постижения, бяхме изправени и пред доста разсейващи фактори, но Форевър е все така силна и трудностите само ни дават сили! Вие доказахте, че сте издръжливи и демонстрирахте защо сте възможно най-добрите.

Гледайки напред към новата година, основният ни фокус е да затвърдим нагласата си за растеж. Във всеки аспект на нашия бизнес и най-вече с вас – собствениците на Форевър бизнес, ще се движим напред, за да загърбим нагласата за поддържане, наложена ни от пандемията, за да се върнем към обичайната си нагласа за доходоносен растеж.

Какво означава това? Най-напред значи, че основните неща остават непроменени. Ще продължим да правим каквото трябва, водени от правилните мотиви. Принципите в ядрото на Форевър няма да се променят.

Разбира се, че всички ще продължим да използваме и продаваме продуктите, да запознаваме нови хора с бизнес възможностите, ще бъдем активни с 4 б.т. и ще се квалифицираме за щедрите програми за стимулиране.

А нагласата за растеж изисква да си поставяме постижими цели, да избягваме разсейващите фактори и да не се отклоняваме от набелязания курс. Все така ще продължим да решаваме проблемите и да се стремим към изключително добро обслужване, като се самообучаваме да познаваме отлично продуктите.

Помнете, че вие сте твърде важни и времето ви е прекалено ценно, за да бъде пропилявано в дейности, които не допринасят за растежа ви.

Срещите и обученията насърчават растежа и затова организираме събития по целия свят. Предстои Глобалното рали в Бали, което ще се проведе през април. То ще е чудесна възможност да празнуваме, да се учим и презареждаме заедно. Ако сте се квалифицирали, поздравления! Ако малко не ви стигна, ще ни липсвате и ще ви търсим сред онлайн публиката, но няма да ви изключим от следващата квалификация. Уловете разочарованието си и го превърнете в мотивация, не позволявайте на неосъществените цели да ви попречат да си поставите нови!

Сега е моментът, в който да погледнем напред и нагоре. Пред нас е новата година, направете си план, работете по него и останете отдадени на целите си.

Планът ви никога не бива да има край – ако се квалифицирате за една програма за стимулиране, продължете да работите за следващата! Периодите за квалификация са направени така, че да насърчават растеж през цялата година и да ви позволяват да набирате скорост. Всъщност все още имаме време да се квалифицираме като Мениджъри ОРЕЛ за срещата в Патая, Тайланд! Мениджър ОРЕЛ е изключително щедра и ефективна програма за стимулиране. Знаем, че не е лесно, но водете хората си, като им давате добър пример и с нагласата, че бизнесът ви ще расте.

С такава всеотдайност стойностното във Форевър ще се запази, ако го градим както трябва. Ние също трябва да правим като отборите на Световното първенство, които трябва да работят заедно, за да постигат целите си. За играчите турнирът е нещото, което е от най-голямо значение. Също като тях и за мен най-важното е да знам, че съм направил всичко по силите си, че не съм си пестил усилията, че съм се раздал напълно. Защото съм разбрал, че ако правя това, значи съм на прав път към постигането на целите си. Надявам се, че и вие мислите така и че през 2023-а ще имате желание да се раздадете напълно.

Продължете да се концентрирате върху онова, което има най-голямо значение за вас, и се надявам, че скоро ще честваме постиженията ви заедно!

Щастлива Нова година,,

Грег Моън

Президент на Форевър Ливинг Продъктс

Споделете с приятели:

Нагоре