Представяме ви новия foreverliving.com

Форевър България

С радост ви информираме, че от днес собствениците на Форевър бизнес от България и Македония ще работят в новата платформа на foreverliving.com! Потребителското ви име и парола остават непроменени, но изживяването ще бъде напълно ново!

Преимущества на новата платформа

Уеб магазин, справки и регистрация на едно място

Вече всичко, свързано с Форевър, ще бъде на едно място и новите ви сътрудници няма да се объркват защо са се регистрирали в местния ни сайт, а следващите си уеб поръчки ще трябва да правят в международния. Регистрацията като преференциален клиент няма да изисква толкова много лични данни, защото ЕГН ще бъде необходимо само когато сътрудникът ви избере да стане собственик на Форевър бизнес и да участва в маркетинговия план на Форевър.

Онлайн магазин за всички

Новият уеб магазин е достъпен не само за вас като собственици на Форевър бизнес и преференциални клиенти, но и за вашите крайни клиенти! Вече можете да изпращате линкове на клиентите си, чрез които те да поръчват от вашия собствен онлайн магазин. Форевър България ще ги изпълнява и изпраща до тях, а бонусните точки и печалбите ще получавате вие.

Отстъпки за вашите клиенти

В допълнение ще имате възможност да ползвате безплатната функция да предоставяте отстъпки на по-специалните си крайни клиенти. Сами избирате дали да зарадвате най-верните от тях с отстъпка от 5, 10 или 15%. За да стигнете до тази опция, направете следните стъпки:

  • влезте в своя уеб профил, като натиснете Вход в горния десен ъгъл на екрана, сайтът ще ви пренасочи автоматично към вашето Табло, в което ще видите менюто Бързи връзки;
  • изберете Генератор на линкове и натиснете Създай нова връзка;
  • изберете езика – български или английски и дали искате да предоставите отстъпка;
  • изберете процента на отстъпката (5%,10% или 15%) и продължете напред;
  • въведете колко пъти искате клиентът да може да ползва новия ви линк и продължете напред;
  • изберете накъде да сочи връзката – цяла продуктова категория или страницата на конкретен продукт, и натиснете „напред“;
  • ако сте избрали страница на категория, изберете коя да бъде тя, а ако сте предпочели продукт, изберете категорията, в която се намира и после самия него;
  • дайте име на линка, за да го разпознавате и продължете напред;
  • копирайте генерираната връзка и я изпратете на клиента си, както намерите за добре.

Линкове за клиенти и нови сътрудници

Отново Генераторът на линкове ви дава възможност да създавате и връзки без отстъпки за клиентите си, за да ги насочвате към продуктите, от които имат нужда, или към специални предложения. А за новите си потенциални сътрудници ще можете да създавате линк, чрез който да се регистрират директно във вашия екип. Следвайте инструкциите по-горе, но избирайте, че не искате да предоставите отстъпка и след това вида връзка, която искате да създадете. За регистрация имате възможност или да изпратите кандидата си към страницата, на която сам да избере да се регистрира ли като преференциален клиент, или като СФБ, а ако вече знаете какво решение е взел, да го насочите директно към регистрацията за дадения статут.

Всички линкове, които генерирате, се пазят в списък и можете да ги споделяте, редактирате или изтривате.

Личен уеб профил

Вече споменатото Табло е основният ви източник на бърза информация за бонусни точки, последни поръчки, новини, предстоящи събития, обучения и актуални промоции.

Подробни данни за бизнеса си ще откриете в следващия линк от основното меню – Справки. Тук имате възможност да правите осем различни справки за екипа, поръчките, доходите си и др.

В Обучения и Инструменти ще откриете ресурси за работа под формата на презентации, видеа, бланки, ценоразписи, документи и др.

Личните си данни можете да видите в профила си, до който ще стигнете като поставите мишката върху стрелката до името ви горе вдясно на екрана и изберете Моят профил. Тук можете сами да добавяте държави, в които желаете да развивате бизнеса си, да следите предходни поръчки, да добавяте запазени адреси и да променяте паролата си за достъп.

Споделете с приятели:

Нагоре