Рекс Моън – завинаги в сърцата ни

Форевър

На 17 юли 2021 г. ни напусна РЕКС МОЪН – човекът, създал Форевър Ливинг Продъктс преди повече от 43 години и променил с нея към по-добро живота на безброй хора по целия свят. Отиде си голям човек, обичан от хиляди, който ще липсва безкрайно на всички ни и завинаги ще остане в сърцата ни.

И макар някои от вас да не го познаваха лично, вдъхновението и мисията му да помага на хората са осезаеми навсякъде във Форевър. А всички, които имаха честта да се срещнат с него през годините, знаят колко голямо бе сърцето му и какво прекрасно впечатление оставаше у всекиго.

И макар много да ни боли от загубата на Рекс, ако още бе сред нас, той би ни казал, че дори и в трудните времена трябва да продължаваме напред. Едва ли има по-добър начин да запазим паметта му жива от това да продължим да надграждаме наследството, което той остави след себе си, и да продължим да подобряваме живота на хората около нас.

Десетки хиляди от цялата планета споделиха тъгата си от кончината на Рекс в социалните мрежи, а компанията създаде и специален сайт, в който всеки може да сподели спомените и преживяванията си с този невероятен човек. Ако и вие имате лична история с него, снимка или видео, които искате да споделите със семейство Моън, можете да го направите на адрес bit.ly/RexForever.

Тук споделяме съвсем малка част от любовта и признателността на Форевър семейството към незабравимия Рекс.

Щастливи сме, че го познавахме! Той промени нашия живот и този на хиляди хора около нас. Ще остане ЗАВИНАГИ в сърцата ни. Почивай в мир, Рекс!

Стефан и Таня Стаеви, управляващи директори на Форевър България и С. Македония

Често казваме, че Рекс е променил живота ни към по-добро. Истината е, че той не го промени собственоръчно, а създаде условията и вдъхнови хората, присъединили се към Форевър, сами да променят живота си! Даде им сили и възможност, като им предостави бизнес концепция и ги мотивира с мъдростта и начина си на мислене.

Тази снимка е направена при официалното откриване на Форевър директ – логистичният център, обслужващ над 90 държави от 2013 г. Събитието беше паметно в историята на компанията. Предстоят ни още много такива важни моменти, ако продължим да работим усърдно в духа и с манталитета на Рекс Моън. Благодарение на Рекс моят живот и този на семейството ми се промени и ние ще сме му вечно благодарни за дадената възможност. В любяща памет, #RexForever

Питър Бутс, вицепрезидент на Форевър за Европа, и семейство

Благодарение на Рекс и на визията му, променила света, имахме възможност да изживеем най-хубавото приключение в живота си – да сме част от семейството на Форевър вече близо 18 години. Не възприемахме работата си през цялото това време като корпоративна или офисна служба, а се чувствахме като деца в семейство, които растат и трябва да поемат все по-големи отговорности под нежните грижи и напътствия на любящите си родители. Няма как да не обичаме работата си и да не сме отдадени на компанията, след като винаги сме чувствали загриженост и внимание към всичко, което ние и екипът ни прави. Компанията ни е изградена върху любов и се задвижва от любов. И това е възможно единствено благодарение на безкрайното човеколюбие на Рекс. Той ще остане в сърцата ни. Завинаги.

Йоланта Баушиене и Кестат Баушис, управляващи директори на Форевър Балтика


Бог да го прости! Рекс остави незаличими следи на този свят! Докосна и промени към по-добро живота на милиони хора на Земята. Никой, до когото е достигнала неговата благородна философия, няма да забрави с какъв човек се е срещнал по своя житейски път! Почивай в мир, Учителю!

Ирена Спасова, Сеньор Мениджър

Скъпи, Рекс, всяка среща с теб, всяка разменена дума е жива в нас, ти си жив в сърцата ни и в сърцата на милионите хора, на които даде радост и щастие. Ти си голям хуманист и легенда в благотворителността.

Нека е вечна славата ти за всичко, което създаде през живота си и от което и ние имахме честта и щастието да сме част.

Вечно признателни Вероника и Стеван Ломянски, Мениджъри „Диамант“ и семейство


Съжалявам, че не успях да се срещна и запозная с него лично, но чувствах неговата огромна грижа и голяма любов към всички, въпреки това. Беше за мен като втори баща, който безкористно се раздава за всеки от нас по равно. Без разлика кой от къде е, всеки има едни и същи права. Няма никаква дискриминация, което е от голямо значение, защото за жалост тя е всекидневие в останалите сфери. Завинаги ще му бъда благодарна, защото с неговата визия и мисия той промени моя живот, промени мен самата. Поклон до земята, голям човеко!

Македонка Петровска, Мениджър

През 2002-а Рекс купи 120-годишната сграда на Медицинския институт „Тонг чай“ в Сингапур. Тя е национален паметник и сред първите регистрирани благотворителни организации, предлагащи безплатни медицински грижи на всеки, който има нужда. Реставрацията отне близо две години, а Рекс много харесваше красивата архитектура, но най-много обичаше предназначението на сградата да помага на всички.

CG Tan, управляващ директор на Форевър Малайзия


Бог да го прости! Рекс остави незаличими следи на този свят! Докосна и промени към по-добро живота на милиони хора на Земята. Никой, до когото е достигнала неговата благородна философия, няма да забрави с какъв човек се е срещнал по своя житейски път!

Научи ни на толкова човечност, даде шанс на нас най-малките и обикновени хора да заживеем необикновен живот. Почивай в мир! Поклон пред паметта ти, Рекс!!!

Елена Брестничка, Мениджър

А на 6 август от 19.00 ч. наше време Форевър организира глобално честване на живота и постиженията на Рекс – тръгнал от скромно семейство в Сода Спрингс, щата Айдахо, той създава световен бизнес, променил живота на милиони хора. Бъдете с нас на адрес bit.ly/RexCelebration и споделете връзката с всеки, който иска да бъде вдъхновен от историята на една неповторима личност.

Споделете с приятели:

Нагоре