Помагаме на хората да видят своя потенциал

Стефан и Таня Стаеви

Наближава краят на още една успешна година за собствениците на Форевър бизнес от България и С. Македония, през която, след почти двегодишно онлайн общуване и работа, отново имахме възможност да се върнем към срещите и представянията на живо.

През април направихме уикенд обучение за изграждане на успешен бизнес в Боровец, май премина под знака на Глобалното рали в Абу Даби, през юни се събрахме за невероятен и много емоционален Ден на успеха в зала 3 на НДК, а през октомври се проведе и специалното ни лидерско обучение в Старосел.

Продължихме да бъдем активни с онлайн срещи и събития, но проведохме заедно и още много други представяния и обучения на живо и всичко това ни помогна да не забравяме, че сме част от едно голямо семейство – семейството на Форевър. Семейство, в което всички преследваме обща цел – здраве и финансова независимост.

Ние сме в бизнес, променящ животи и помагащ на всеки, който пожелае, да открие нужната му свобода и баланс. От една страна, помагаме на хората около нас да живеят по-хармонично с природата, като ги информираме за нашите невероятни продукти. От друга, искаме да сме част и от непрекъснато растящия пазар на продуктите за здраве и красота. Благодарение на ценните съставки на природното чудо, наречено алое вера, както и на високото качество на всички останали прекрасни продукти и на професионалната система на разпространение на Форевър, много хора имат възможност да осъществят мечтите си.

В края на годината е и най-хубавият празник – Коледа. Във Форевър работим с приятели, познати, роднини и съответно с техните близки. С хората, които ни имат доверие, се работи много по-лесно, нали?

Нека тогава и в тези дни преди Коледа да помислим за тези, които обичаме, и да не забравяме, че искаме да помогнем и на тях. Нима няма да е страхотно да зарадвате своите близки с подаръци от Форевър? Запознайте ги с продуктите на компанията и им дайте възможност да изберат и те подаръци за своите познати. Така те ще ви помогнат и за развитието на вашия бизнес, за което предварително можете да им благодарите.

Това, разбира се, е само една идея, която ни показва, че работата ни във Форевър ще бъде много по-успешна, ако сме изобретателни и непрекъснато мислим за хората около нас и се грижим за тях. Рекс обичаше да казва, че „Силата на Форевър е силата на любовта.“ Лесно е да обичаш тези, с които си заобиколен всеки ден, приятелите и роднините си. Но това, което отличава Форевър, е че свързва всякакви хора от цял свят. Мнозина от нас никога не са се срещали, но не биха се поколебали да подадат ръка за помощ или да подкрепят с добра дума друг собственик на Форевър бизнес или член на нашето Форевър семейство в нужда. Когато те е грижа за хората и им помагаш да подобряват живота си, им даваш възможност да видят своя собствен потенциал да променят света наоколо към по-добро. Така те осъзнават, че са достойни и са способни да следват мечтите си. Именно това ни изпълва със страст и ентусиазъм да разказваме за Форевър и да споделяме личния си опит.

Нашата компания събира хората и им помага да израстват. Вървете и вие напред и създавайте нови стандарти. Това е правилното време да се докажете и с нова енергия да си проправите път напред. И ако миналото ви е скъпоценен източник на опит, то не забравяйте, че бъдещето е съвкупност от все още нереализирани мечти.

Пожелаваме на всички весели и незабравими Коледни празници!

Винаги Ваши,

Стефан и Таня Стаеви

Управляващи директори на Форевър България и С. Македония

Споделете с приятели:

Нагоре