За сърцето с любов

Форевър

Открийте предимствата и научната основа на Форевър кардио здраве.

Коензим Q10 е натурален помощник на сърдечната функция, но количеството му в организма намалява с възрастта. Форевър КАРДИО ЗДРАВЕ предлага допълнителни количества Q10 в подкрепа на сърдечното здраве и кръвообращението. За да научим повече за науката, залегнала в основата на КАРДИО ЗДРАВЕ, поговорихме с директора по качеството във Форевър Кристофър Алтамирано, който може да се похвали с повече от седем години опит в качествения контрол, както и в проучването и развоя на хранителни добавки.

С каква цел е разработено ФОРЕВЪР КАРДИО здраве?

В центъра на формулата на Форевър е коензим Q10, познат още като убихинон, за който е клинично доказано, че допринася за поддържане на сърдечносъдовата функция. КАРДИО ЗДРАВЕ съдържа комбинация от витамини, минерали и растения, които спомагат за намаляване на оксидативния стрес, допринасят за нормалната функция на кръвоносните съдове и подкрепят мускулната функция и правилния метаболизъм. Цялостно те създават добра среда за оптимизиране работата на сърцето.

Защо Q10 е толкова важен за сърдечното здраве?

Коензим Q10 се свързва с многобройни аспекти на сърдечносъдовото здраве. Той може да спомогне за поддържането на здраво сърце, като включително подкрепя сърдечната функция и стимулира кръвообращението. Форевър КАРДИО ЗДРАВЕ предлага безвредни и ефикасни дози Q10, които позволяват на сърдечносъдовата система да работи оптимално.

Какво отличава Форевър КАРДИО ЗДРАВЕ от други подобни продукти?

КАРДИО ЗДРАВЕ съдържа комбинация от витамини и минерали, работещи в тандем с коензим Q10. Динамичната формула може да помогне на тялото в метаболизма на нутриенти, да поддържа здравословни нива на глюкозата в кръвта и нормална имунна функция. Продуктът представлява лесноусвоима напитка на прах с неутрален вкус, която ефективно поддържа здравето на сърдечносъдовата система.

Каква е разликата между формите на коензим Q10?

Много продукти с Q10 се предлагат под формата на меки капсули, течности или твърди капсули. Но непрекъснати тестове показват, че коензим Q10 е най-стабилен в прахообразна форма, което е и причината да разработим КАРДИО ЗДРАВЕ по този начин. Прахчетата могат да се разтварят във вода или в ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА за лесна консумация.

Как растителните съставки на КАРДИО ЗДРАВЕ подкрепят ефекта му?

Освен витамините, минералите и активните съставки на продукта, той съдържа и растения, подбрани заради антиоксидантните им свойства. Сред екстрактите са гроздови семки, куркума, бозвелия, и маслинови листа. Макар да те да нямат директна клинична доза, четирите растителни съставки през годините са демонстрирали, че подпомагат кръвообращението.

Какви са ползите от съчетаването на фолиева киселина с B витамини?

Червените кръвни телца транспортират кислорода из цялото тяло. Витамини B6 и B12 допринасят за нормалното им образуване в организма. Витамин B9, известен още като фолиева киселина, допринася не само за нормалното кръвообразуване, но и подкрепя артериите и кръвоносните съдове, като подпомага еластичността им и така облекчава работата на сърцето.

Кой е идеалният потребител на този продукт?

Никога не е твърде рано да започнем да се грижим за сърцето си. Форевър КАРДИО ЗДРАВЕ е подходящ и за мъже, и за жени независимо от начина им на живот. Продуктът не е предвиден да лекува хора със сърдечносъдови заболявания, а представлява отлична хранителна добавка за поддържане нормалната функция на сърцето и сърдечносъдовата система плюс добър метаболизъм и имунитет.

* Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.

Споделете с приятели:

Нагоре