Честита Нова година!

Стефан и Таня Стаеви

Първите дни на всяка една настъпваща година са дни на равносметка, в които правим оценка на това какво сме успели да постигнем през изминалите дни и месеци, и в които с поглед, обърнат напред, планираме целите, към които ще се стремим през настъпващата.

2022-а възнагради тези от вас, които работиха упорито и постоянно, с нови нива в маркетинговия план, с успешни квалификации и много други вълнуващи награди и изживявания.

Годината, която изпатихме, беше успешна и погледът ни в бъдещето може да е само оптимистичен. Целите, към които тръгвате през новата 2023-а, са пред вас – успехи с бизнес плана на Форевър Ливинг Продъктс, здраве и красота с нашите уникални продукти и, разбира се, спечелване на много нови приятели.

За да може след една година да гледате към постигнатите успехи от следващия изкачен връх.

Нека ни е честита новата 2023 година и нека донесе на всички вас сбъднати мечти, щастливи и незабравими мигове и много, много успехи!

И ако искате да стартирате една наистина успешна година, не пропускайте в никакъв случай най-вълнуващото събитие на Форевър в началото ѝ – Деня на успеха, който ще се проведе на 21 януари от 11 часа в София Ивент Център в Мол Парадайз. Нямаме търпение да видим всеки един от вас отново, за да празнуваме успеха на компанията и на собствениците на Форевър бизнес през изминалата година!

До скоро!

Винаги Ваши,

Стефан и Таня Стаеви

Управляващи директори на Форевър България и С. Македония

Споделете с приятели:

Нагоре