Нека 2022-а бъде годината,
в която всеки ще направи повече!

Стефан и Таня Стаеви

Най-напред искаме да ви честитим новата 2022-а! За много години и сбъднати мечти с Форевър!

Започва нова календарна година по пътя ни към промяна на живота и сега е моментът да си дадем ясна сметка какви ще са нашите приоритети през предстоящите месеци и върху какво ще се фокусираме повече, за да се случва всичко по-добре за нас. Сигурни сме, че ще се съгласите, че единствено и само от нас самите зависи каква ще бъде новата година.

Наясно сме, че ситуацията и обстоятелствата не са такива, каквито бихме искали да бъдат, но от друга страна можем да ви уверим, че възможностите да вървите напред и да изграждате още по-успешен и щастлив живот в партньорство с Форевър са не по-малко откогато и да било. Много хора продължават да търсят възможности да променят живота си, да изглеждат и да се чувстват по-добре и да развиват собствен бизнес от дома си. Вие сте тези, които могат да им предложат такава възможност и да им помогнат да го постигнат. А както много добре знаете, това е и не само най-добрият, но може би и единственият начин да помогнете и на себе си. Да, нужни са действия и фокус, но пък от друга страна всеки може да го направи. Нека 2022-а да бъде годината, в която всеки ще направи повече!

Но преди да започнете каквото и да е, седнете за момент и опитайте да сте максимално честни със себе си. Направете си равносметка какво през изминалата година ви попречи да постигнете още по-големи успехи. Не ни разбирайте погрешно – в никакъв случай не искаме да си търсите оправдания в обстановката, обкръжаващата среда или у някого другиго. Искаме да си дадете сметка: „Кои са нещата, които направих или не направих АЗ лично, нещата, които не доведоха до резултати и които няма да продължа да правя или да не правя през 2022-а.“ И не забравяйте, бъдете честни пред себе си!

От друга страна определете нещата, които направихте през изминалата година и ви донесоха резултати. Именно върху тези действия се фокусирайте през 2022 година и продължете да ги извършвате още по-активно.

И макар да звучи простичко, от опит знаем, че не е никак лесно да се отървем от ежедневните навици, които не ни помагат да вървим напред, но пък това е единственият начин да променим шансовете си за успех в положителна посока.

И още нещо – молим ви, не се самозаблуждавайте, че правите достатъчно и само правилни неща, че нямате нужда от промяна!

Не знаем каква ще бъде новата година и какво ще се случи през нея, но в едно сме сигурни – работим в партньорство с компания, която предлага най-добрите продукти за здраве и красота, както и най-добрата възможност за изграждане на собствен бизнес без необходимост от инвестиции, без риск и при това в най-бързо растящия сегмент на пазара – стоките за здраве и красота.

Работим в партньорство и с вас, невероятните собственици на Форевър бизнес. Познаваме много добре вашите способности и сме сигурни, че ще направите 2022-а незабравима за бизнеса си, за себе си, както и за всички около вас!

Вие сте прекрасни хора и ние ви обичаме и вярваме във вас!

Ще се радваме новата година да бъде по-различна и през нея да постигнете всичко, за чието осъществяване сте готови да се откажете от навиците, които не променят положително живота ви, и да се фокусирате върху действията, носещи ви успех!

Винаги Ваши,

Стефан и Таня Стаеви

Управляващи директори на Форевър България и С. Македония

Споделете с приятели:

Нагоре