Честит юбилей!

Стефан и Таня Стаеви

Октомври винаги е бил специален месец за Форевър Ливинг Продъктс България. Всеки път, когато настъпи, си честитим поредната изминала година от вълнуващата история на компанията у нас. Никога няма да се уморим да ви поздравяваме по този повод, но 2021-а ни предизвиква да се замислим малко повече колко неусетно минава времето от един рожден ден до друг. Защото, макар и да не ни е лесно да повярваме, тази година празнуваме 20-годишния си юбилей! Представяте ли си? Двайсет чудесни години с невероятна компания и страхотни партньори и приятели, какъвто е всеки един собственик на Форевър бизнес!

Сигурни сме, че многото от вас, с които сме заедно от самото начало, се чувстват също като нас. През октомври 2001 г. с голямо вълнение и ентусиазъм поехме на незабравимо пътешествие и не можехме да предположим къде ще ни отведе то. Започнахме с огромното желание и прекрасната идея да помагаме на хората около нас да са по-здрави и да живеят живота, за който мечтаят. Бяхме амбицирани да бъдем част от компания с история и традиции, компания, за която по това време само бяхме чували, че може да променя животи и да сбъдва мечти. Зад гърба си имахме изключителни продукти за здраве и красота, уникална система за разпространението им, най-добрия маркетингов план в индустрията на мрежовия маркетинг, зад нас стоеше и лично основателят и собственикът на компанията – Рекс Моън, както и целият силен и динамичен екип в централния офис на Форевър Ливинг Продъктс във Финикс, щата Аризона. Подкрепяше ни също и прекрасният екип от момчета и момичета, работещи компетентно и всеотдайно за Форевър България. Всичко това беше чудесно, но нямаше ни най-малко да ни помогне, ако нямахме вас – невероятните партньори на Форевър Ливинг Продъктс България!

Някои бяха с нас от самото начало, а много други се включиха през годините. Започнахме с няколкостотин човека, които познаваха и употребяваха продуктите на Форевър и стигнахме до над 60 000 регистрирани в компанията собственици на Форевър бизнес, както и хиляди всеотдайни предприемачи днес. И сме сигурни, че този брой ще продължава да расте непрестанно, както през всички изминали години.

Заедно имахме чудесни моменти. Изправяхме се пред много предизвикателства. Радвахме се заедно и скърбяхме заедно. Преживяхме мигове, изпълнени с целия спектър от емоции. Но има нещо, което прави нашето партньорство специално. И то е, че все така продължаваме да крачим уверено напред, да споделяме ценностите на компанията и най-важното – НЕ СЕ ОТКАЗВАМЕ да променяме своя живот, този на хората около нас и да сбъдваме мечтите си!

Да, поработихме здраво, отправихме милиони покани, проведохме стотици хиляди срещи и разговори, организирахме хиляди събития и обучения. Не беше лесно, но лично за нас беше най-хубавото нещо, което можеше да се случи в живота ни. Преживяхме заедно неизброими вълнуващи моменти, но това, което ни направи най-щастливи и ще остане завинаги в сърцата ни, е възможността да станем свидетели как хиляди от вас промениха и продължават да променят живота си, сбъднаха и продължават да сбъдват мечтите си. На първо място благодарение на изгарящото си желание да живеят така, както мечтаят, на готовността си да правят всичко необходимо, за да може това да се случи. И не на последно място благодарение на партньорството си с уникална компания, предлагаща великолепни продукти от алое вера за здраве и красота и достъпна за всекиго възможност за изграждане на собствен бизнес, който да му осигури финансова независимост, свободно време и стотици и хиляди нови приятели.

През изминалите 20 години имахме огромното удоволствие да наградим десетки хиляди Асистент Супервайзори, повече от хиляда Супервайзора, стотици Асистент Мениджъри и Мениджъри, Сеньор и Соринг Мениджъри. Трудно ни е да изброим всички вас, които се квалифицирахте в дългосрочната програма за стимулиране Forever2Drive, с която имахте възможност да си купите нови автомобили, жилища или да финансирате образованието на децата си в чужбина. Връчихме и първите чекове от уникалната програма на Форевър – Chairman’s Bonus. А с хиляди от вас с радост обиколихме и почти всички точки в Европа, Америка и къде ли не още по света. Всичко това се случи на фона на непрекъснато растящ брой на новите собственици на Форевър бизнес, ежегодно увеличение на продажбите на компанията и не на последно място – бонуси, възлизащи на десетки милиони левове през годините, които продължаваме да изплащаме с радост всеки месец.

Честит юбилей, скъпи приятели! Вие бяхте страхотни през цялото време, работехте упорито и осъществявахте и най-смелите си сънища. Всеки от вас, който през изминалите години положи усилия да направи нещо повече от това просто да стои безучастно и да чака нещо да се случи, играе много важна роля в общия успех на Форевър. Сърдечно ви благодарим и ви каним да сте с нас и през следващите години на успешно развитие на компанията! Желаем на всички здраве, желание и търпение да реализирате мечтите си!

Но всъщност няма значение какво ви пожелаваме ние, защото ще се случи само онова, което ВИЕ желаете изгарящо и за което сте готови да полагате малки и достъпни за всекиго усилия. Без да се отказвате – всеки ден, всяка седмица, всеки месец, всяка година и пак, и пак, за да си осигурявате всичко, което може да направи вас и хората около вас щастливи!

Честит празник и за още много по 20 години!

Винаги Ваши,

Стефан и Таня Стаеви

Управляващи директори на Форевър България и С. Македония

Споделете с приятели:

Нагоре