В по-добра форма през новата година

Форевър

Поставете си по-високи цели в началото на годината, за да подобрите физическата си форма и да изглеждате и да се чувствате отлично. Моментът е особено подходящ да удвоите набелязаното досега и да започнете да набирате скорост за нови предизвикателства.

УВЕЛИЧАВАЙТЕ ВСЕКИДНЕВНАТА СИ ФИЗИЧЕСКА АКТИВНОСТ МАЛКО ПО МАЛКО

Започнете с малки стъпки, които полека покачват спортното ви натоварване. Дори вече да сте физически активни, има безброй възможности да добавите още няколко допълнителни крачки.

Простички неща като паркиране далече от входа и качване по стълбите вместо с асансьора може да ви се струват маловажни, но всичко се натрупва. Скоро ще сте в състояние да отидете по-далеч, като правите кратка разходка през обедната си почивка или вместо на колата се качвате на колелото, за да свършите задачите си за деня.

Можете и да започнете да укрепвате мускулите си по време на ежедневните си дейности. Клекнете няколко пъти, докато си миете зъбите или направете няколко напада, докато чакате кафемашината сутрин. Дръжте малки гирички до дивана, за да правите упражнения за ръцете, докато гледате новините или любимите си сериали.

Когато желанието ви да увеличите физическата си активност стане наистина сериозно, винаги можете да си дадете допълнителен тласък. Превърнете разходката из квартала в дълга пешеходна екскурзия. Следете дневните си крачки с подходящо приложение в телефона и си поставяйте нови цели.

РЕСТАРТИРАЙТЕ ХРАНЕНЕТО СИ С КЛИЙН 9

Началото на новата година е идеален момент да помислите как да осигурите на тялото си храненето, нужно му за да се справи с физическото натоварване, което сте му подготвили. Именно с тази цел е разработена програма C9 от Форевър.

Приемете я като рестарт. Тя представлява деветдневен режим, създаден да ви помогне да овладеете ненаситния си апетит и да се ангажирате с поставените цели. Пакетът включва пет хранителни добавки от Форевър, които работят синергично, за да ви помогнат да видите и почувствате резултатите, докато подготвят тялото ви да направи следващата крачка във фитнес пътешествието си.

Алое вера напитки

Със своите до 99.7% чисто алое вера нашите гелове за пиене спомагат за прочистване на храносмилателната система и оптимизиране на усвояването на хранителни вещества. Изберете измежду класическия ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА, плодовите АЛОЕ И ПРАСКОВИ, ФОРЕВЪР АЛОЕ МАНГО и АЛОЕ БЕРИ НЕКТАР или разработения за подкрепа на опорно-двигателната система ФОРЕВЪР ФРИЙДЪМ.

Форевър фибри

Всяко пакетче предлага наша собствена смес от 5 г водоразтворими фибри, които допринасят за усещането за ситост.

Форевър терм

Хранителна добавка с мощна комбинация от растителни екстракти и витамини, които подкрепят метаболизма и укротяват апетита.

Форевър гарциния плюс

Прогресивна формула, която може да помогне на тялото да изгаря мазнините по-ефективно и съдейства за потискане на апетита, като повишава нивата на серотонин.

Форевър лайт ултра

Вкусна смес за шейк и богат източник на витамини и минерали със 17 г протеини в доза. С аромат на ванилия или шоколад.

Поддържайте добрите си хранителни навици

След като приключите Клийн 9, ще се чувствате по енергични и готови да се устремите към своите фитнес и хранителни цели. Но не губете добрите навици, създадени по време на програмата.

Ето няколко идеи, които ще ви помогнат да съхраните мотивацията и темпото.

Продължавайте да пиете алоето си всеки ден

Подкрепяйте храносмилането и усвояването на нутриенти, като пиете алое всеки ден. Всички наши напитки са направени от чист алое гел от вътрешността на листата, които берем на ръка в собствените си полета.

Подобрете тренировката си с АРГИ+

Форевър АРГИ+ ви осигурява дневната доза L-аргинин, мощна аминокиселини, която помага на тялото да създава „чудотворната молекула“ азотен оксид, повишаваща кръвния поток към основните органи и подкрепяща клетъчните функции. Разтворена в ГЕЛА ОТ АЛОЕ ВЕРА на Форевър, тази вкусна напитка ви помага да си осигурите тласъка, нужен ви за добра тренировка, или просто да сте в оптимална форма през целия ден.

Зелена енергия в движение

Има дни, в които яденето на достатъчно плодове и зеленчуци е по-трудно от обикновено. ФОРЕВЪР СУПЕРГРИЙНС доставя ключови хранителни вещества и антиоксиданти, за да съдейства за поддръжка на естествените защитни сили на тялото и максимална жизненост. Всяко пакетче съдържа питателна комбинация от алое и над 20 плодове и зеленчуци. Просто разтворете във вода или сок.

Търсете подкрепа, когато ви е нужна

Ако през новата година уверено поемете към постигането на физическите си цели, ще се чувствате по-силни и готови за следващите стъпки. Когато ви е трудно да намирате мотивация, потърсете други хора, които в момента правят програма C9, и обменяйте впечатления и опит с тях. Човекът, запознал ви с продуктите, или спонсорът ви вероятно може да ви свърже със свои клиенти или сътрудници с цели, подобни на вашите.

Споделете с приятели:

Нагоре