Курс към бизнес без изненади

Стефан и Таня Стаеви

Честичко си говорим за естеството на бизнеса с Форевър и за индустрията на мрежовия маркетинг. Вече дори от употреба сме поизхабили термини като система, дисциплина, постоянство, цел, споделяне, мултипликация. Вие вероятно можете да допълните още много важни думички, касаещи нашата сфера на дейност.

Докато обменяхме идеи и мисли за посланието ни този месец, стигнахме до извода, че успехът в нашия бизнес зависи от няколко простички наглед неща, които обаче в практиката са много силни фактори. Нека ги разгледаме…

+ СИЛНО ЖЕЛАНИЕ

Може и да ви звучи малко банално, но ако се опитвате да развивате бизнеса си между още няколко ангажимента, ще ви е необходима наистина силна мотивация и изгарящо желание за работа, защото успехът в мрежовата индустрия като цяло и в бизнеса с Форевър в частност, се определя от вашето ЗАЩО. Опитайте се да определите коя е най-важната причина да започнете собствен бизнес с Форевър. Вашето ЗАЩО подхранва ентусиазма и желанието ви за усърдна работа и ви води до развитие и успех.

+ ВЯРА

Важно е да вярвате в собствените си възможности, в компанията, в продуктите и в индустрията. Изпитвате ли колебания дори по отношение на само едно от изброените, няма да можете да се справите без турбуленции в този бизнес.

+ ГОТОВНОСТ ЗА РАЗВИТИЕ И ОБУЧЕНИЕ

Не всеки е готов да излезе от зоната си на комфорт и да започне да учи нови умения. С Форевър ще трябва да се развивате в различни насоки, да усвоявате нови подходи и знания, да градите сериозна увереност.

+ ОТДАДЕНОСТ

Успяващите в бизнеса стандартно са гъвкави хора и считат всеки неуспех за ново начало. Те са напълно отдадени на това, което правят. Криволиченето в различни посоки не им е присъщо, а трудностите причисляват към необходимите стъпки за развитие в бизнеса.

+ ЖЕЛАНИЕ ЗА ОБЩУВАНЕ С ПОВЕЧЕ ХОРА

Ако се наслаждавате на процеса на споделяне, разговори с най-различни хора, обмен на информация и идеи, интензивно общуване, то вие вече наполовина сте извървели пътя. Това, разбира се, отдавна не се побира в рамките на простичкото говорене лице в лице, а обхваща всички съвременни възможности за общуване. Вече живеем във виртуален свят, който дава необятни възможности за комуникация без граници.

А като част от семейството на Форевър всички вие собствениците на Форевър бизнес имате най-мощния инструмент за успех – нашите продукти. Превърнете се в продукт на продуктите и ще направите най-далновидния ход. Защо ли? Ами много просто – всички ще виждат във ваше лице здрав и енергичен човек в добра кондиция и с позитивно отношение към живота. Всеки ще иска да знае как го постигате, а вие ще можете да споделяте какви са ползите от продуктите за самите вас, за семейството и за приятелите ви. И ще сте направили първата крачка към спечелването на нов клиент или сътрудник. Заменете всички продукти в домакинството с алтернативи от Форевър и всеки ваш гост ще ви пита за тях.

Ето това са простичките, но много ефективни стъпки към успех с Форевър. Не пропускайте нито една възможност да споделяте бизнеса и продуктите, използвайте продуктите и винаги бъдете готови да помогнете.

Винаги Ваши,

Стефан и Таня Стаеви

Управляващи директори на Форевър България и С. Македония

Споделете с приятели:

Нагоре