Съхранете ясния си ум с Форевър фокус

Форевър

Имате ли дни, в които се чувствате вяли и непродуктивни?

Дали ще те налегне следобедна дрямка или ще чувстваш ума си като в мъгла, нямам как да работиш пълноценно, ако не се чувстваш концентриран. Когато продуктивността ти страда, не е лошо да си помогнеш малко. Затова компанията разработи продукта Форевър фокус – научно прогресивна хранителна добавка, която ти помага да си в отлична умствена форма.

Революционната формула съдържа Cognizin®, който доставя патентована и клинично проучена форма на нутриент, нарече цитиколин. Той е натурален и е особено важен за мозъчната функция и енергия.

Човешкият мозък съставлява само два процента от общото тегло на тялото, но според проучванията той може да изразходва 20% от енергията в организма. Именно недостатъчната мозъчна енергия може да забави реакциите, да причини умора и да понижи продуктивността. Изследвания показват, че редовният прием на Cognizin® може да подпомогне вниманието и да повиши мозъчната енергия.

Форевър фокус съчетава полезните свойства на съставката Cognizin® с други компоненти като екстракт от гинко билоба и L-тирозин. Те допринасят за по ясна мисъл, подкрепят пъргавината на ума и съдействат да се чувстваме цялостно по-добре. Понеже натовареният начин на живот увеличава стреса и умората, формулата включва и златен корен (родиола) – адаптогенна билка, която доказано намалява стреса.

Резултатът е напредничава хранителна добавка за мозъка, която предлага незабавни ползи, а осигурява и дълготрайна подкрепа при редовна консумация. Взимайте Форевър фокус всеки ден, за да са по-малко дните, в които не сте във форма.

Защо да взимате Форевър фокус?

Ключовата съставка в продукта осигурява подкрепа за вниманието, концентрацията и паметта и го превръща в чудесен избор за всеки – от тийнейджъри до възрастни.

Учащи

Гимназистите и студентите често са много натоварени и като добавите всички ежедневни разсейващи фактори като социални мрежи, може да се окаже, че им е трудно да се съсредоточават в ключовите моменти.

Форевър фокус има потенциала да помага на учащите да поддържат заряда и концентрацията си, когато е време да отворят учебниците.

Работещи

С многобройните паралелни задачи и крайните срокове, боричкащи се за вашето внимание, може да ви е трудно да съберете ума си, за да разчистите най-важните от тях.

Форевър фокус може да се окаже предимството, от което имате нужда, за да си възвърнете продуктивността.

Спортисти

При спортните постижения физическата сила е само част от уравнението. Трябва да умеете да се изолирате от всичко, което ви разсейва, и да поддържате ума си буден. Независимо дали сте на корта, във фитнеса или навън да потичате, Форевър фокус може да ви помогне да запазите мисълта си ясна и концентрирана.

Активни възрастни

Според проучванията с напредването на възрастта в мозъка настъпват промени. Редовната физическа активност, здравословното хранене и различни стимулиращи мозъка дейности могат да помогнат на човек да съхрани ума си пъргав и в по-късните етапи от живота си. Форевър фокус е подходящ за зрели хора на всяка възраст и може да помогне за повишаване на концентрацията и яснотата на ума.

Борете се с ежедневните разсейващи фактори с Форевър фокус

Без значение дали сте учащ, работещ, спортист или активен пенсионер, не можете да отречете, че понякога просто имате нужда от допълнителен тласък, за да сте в оптимална умствена форма. Когато списъкът ви със задачи расте и се налага да останете фокусирани и енергични, предложете на тялото си прогресивна хранителна добавка, която може да ви помогне да разсеете мъглата в мозъка си и да останете концентрирани и с остра мисъл през целия ден.

Превърнете Форевър фокус в част от здравословния си начин на живот, за да подкрепяте яснотата на ума и пъргавината на мисълта, да повишавате фокуса и концентрацията си и да подхранвате мозъка си с енергията, от която се нуждае, за да е в оптимална форма. Никога не е твърде рано или твърде късно да започнем да се грижим за когнитивното си здраве.

Споделете с приятели:

Нагоре