Пленителни ухания с послание

Форевър България

Създадени в чест на основателя на Форевър – Рекс Моън, фините парфюми МАЛОСИ и АЛОФА отдават почит към неговата дълбока връзка с островите Самоа, народа им и наследството, което той остави след себе си там.

На самоански „малоси“ означава „сила“, а „алофа“ – „любов“. Тези две думи са се превърнали в неразривна част от същността на Форевър, защото Рекс често казваше, че „силата на Форевър е силата на любовта“.

Наслада за сетивата

Фините ухания на дамския и мъжкия парфюм са елегантни и изработени със специално подбрано съчетание от растителни есенции.

Пленителните благоухания са разработени на базата на едни от най-продаваните парфюми в света днес. Процентът ароматни съставки и високото качество на вложените в тях масла е достатъчен, за да си заслужат определението „фино ухание“, което е синоним на „парфюм“.

За нея

За създаването на дамския аромат АЛОФА Форевър се вдъхнови от тропическите плажове на Самоа и кристално чистите тихоокеански води, но и от гостоприемството на народа ѝ.

Свежият, пленително топъл и деликатно флорален парфюм с цитрусови нотки въплъщава значението на самоанската дума „алофа“ – „любов“.

Богатият аромат се отличава с внимателно подбрани растителни благоухания, които ще ви вдъхват самочувствие през целия ден. Средните флорални нотки на сладък жасмин, нероли, тубероза и цвят на френски портокал се преплитат с връхните свежи цитрусови нюанси от портокал, мандарина и грейпфрут, допълвани от топлите базови нотки на сандалово дърво и мускус. Резултатът е елегантен парфюм, улавящ същността на женствеността.

Изкусно създаденото ухание нанася заключителни щрихи към всекидневното ви облекло или тоалета за специален повод.

За него

Красивата самоанска природа, но и силата на духа на хората, обитаващи полинезийската страна, са стимул за създаването на дръзкия аромат на мъжкия парфюм МАЛОСИ. Както вече споменахме, самоанската дума „малоси“ означава именно „сила“ и сме сигурни, че мъжественото ухание ще вдъхне увереност и на вас.

Изразителният и изтънчен аромат на финия парфюм МАЛОСИ включва внимателно подбрана комбинация от растителни есенции, които пленяват. Базовите нотки на ветивер, пачули, сандалово дърво и уд преливат към средните – етерични масла от петигрен, кориандър, индийско орехче и дъх на кипарис, хвойна и гардения, за да стигнат до свежите връхни цитрусови ухания на лимон, грейпфрут, мандарина и бергамот.

Комбинацията им създава добре балансиран мъжки парфюм, който можете да носите всеки ден, но е идеален и за официални поводи.

Удоволствие не само за обонянието

Освен очарователните ухания на двата парфюма на Форевър, наслада носят и опаковките им. Двата флакона са оформени от самоански художник и носят традиционни културни мотиви, които пресъздават смисъла на „малоси“ и „алофа“.

За оптимални резултати

Хидратираната кожа е по-възприемчива за аромати. Препоръчваме ви да овлажните тялото си с лосион без аромат, за да извличате максимума от парфюма си. Можете да пръснете малко зад челюстта, от вътрешната страна на китките, в сгъвките на лактите и дори на коленете. Така всеки път, когато помръднете главата, ръцете и краката си, уханието ще се разнася и околните ще го долавят.

По правило местата по тялото, където ясно се долавя пулса ви, са най-добри за нанасяне на парфюм. Друг класически метод е да пръснете облак от благоухание пред себе си и веднага да минете през него за равномерно разпределяне.

Не забравяйте, че силата и качеството на всеки аромат намалява, когато бъде изложен на топлина, светлина и въздух. Затова ви препоръчваме да съхранявате парфюмите си на хладно и проветриво място.

Потопете сетивата си в силата и любовта на самоанския народ с дамския и мъжкия парфюм на Форевър!

Споделете с приятели:

Нагоре