Програма Мениджър ОРЕЛ

Форевър България

Програма Мениджър ОРЕЛ проправя пътя към най-високите постижения във Форевър и изгражда сериозна основа, върху която бизнесът ви да продължи да се развива и расте в бъдеще.

Тя е само един от стимулите които Форевър предлага на лидерите си, за да ги мотивира да продължат да работят активно и да прилагат фундаменталните принципи за изграждане на успешен бизнес:

  • активност с 4 б.т. във всеки месец от периода на квалификация;
  • нов бизнес – спонсориране на нови сътрудници, съдействие за израстването им в маркетинговия план;
  • общ глобален обем – обучение и съдействие за целия екип.

Активността с 4 бонусни точки месечно е ключът към всички врати в най-щедрия маркетингов план в бранша. Тя е част от условията за квалификация във всички програми за стимулиране, също за получаване на групов бонус на ниво Супервайзор, Асистент Мениджър и Мениджър, както и на бонус СТИМУЛ за Асистент Супервайзорите. Освен в квалификации и за получаване на бонуси, активността ви отрежда специално място и в Лидерски клуб 4 б.т. – престижния бизнес клуб, често осигуряващ предимства и привилегии на членовете при обучения и тренинги.

Редовната месечна активност има обаче най-съществено значение за изграждане на навик за регулярна употреба на продуктите и за включване на нови сътрудници в мрежата. Всички знаем, че четирите точки са сбор от една от лична употреба и три от нов бизнес. И това не е случайно, нали? Защото ентусиазмът от употребата на продуктите е неоспоримо заразителен и привлича нови клиенти и потенциални партньори за бизнеса ви, които пък са жизнената сила на вашия растеж. Ето как това толкова простичко структурирано и фундаментално изискване за квалификация в програмата може да допринесе за непрекъснато прилагане на основните принципи в нашата компания – споделяй и спонсорирай.

Спонсорирането, както вече споменахме, е жизнената сила на бизнеса, защото именно то осигурява развитието на всеки собственик на Форевър бизнес. Мениджър ОРЕЛ залага не просто на включването на нови хора в бизнеса, но и на помощта и съдействието за израстването им в маркетинговия план – едно от основните условия за квалификация е поне двама от новите партньори в екипа на Мениджъра да постигнат ниво Супервайзор.

Сами виждате как този последователен подход всъщност съвместява всички необходими действия за постигане на успех. След спонсорирането на новия сътрудник лидерът има грижата да го научи как да гради мрежа, как и защо да бъде активен с 4 б.т., как да споделя ентусиазма си от продуктите, да се обучава и да предава наученото. А кумулативният резултат от тези простички действия осигурява на всеки фокусиран в целта Мениджър и престижната титла ОРЕЛ. Помагайки на хората да изглеждат и да се чувстват по-добре, осъществявате мечтите си и развивате собствения си бизнес!

Новият квалификационен период за програма Мениджър ОРЕЛ започна на 1 май 2021 г. и ще продължи до 30 април 2022 г. Поставете си цел и действайте!

Споделете с приятели:

Нагоре