Динамични тандеми

Форевър

Подкрепете здравето и кожата си с три мощни продуктови дуета.

Има продукти, които се допълват толкова перфектно, че сякаш са създадени, за да се ползват заедно. Всеки от шестте продукта, които подбрахме за вас, е силен сам по себе си, но полезните им свойства грейват още по-ярко, когато са в правилната компания. Опитайте да разнообразите всекидневния си режим с някои от любимите ни Форевър комбинации за подкрепа на движението и ставите, за грижи за кожата и за имунно здраве.

Движение и подкрепа за ставите

ФОРЕВЪР АКТИВНА ХК + ФОРЕВЪР МУВ

Какво прави тандемът: ФОРЕВЪР АКТИВНА ХК и ФОРЕВЪР МУВ обединяват сили, за да осигуряват нутриенти, допринасящи за нормалната функция на ставите и мускулите, като подобряват подвижността и ускоряват възстановяването след тренировки.

Подробности: ФОРЕВЪР АКТИВНА ХК доставя прогресивна комбинация от съставки в подкрепа на ставите като масло от джинджифил и корен от куркума, които живеещите активно отдавна възприемат като помощници за нормалната функция на ставите. Действието им се допълва от хиалуроновата киселина – специален протеин, произвеждан естествено от тялото, който действа като смазка за ставите. Също с куркума в състава си ФОРЕВЪР МУВ я съчетава с клинично проучената ципа от яйчни черупки, наречена NEM®, за да подпомага гъвкавостта, да допринася за добра амплитуда на движение и да насърчава възстановяването. От клинична гледна точка NEM е пет пъти по ефективна от глюкозамина и хондроитина, а куркумата има силно антиоксидантно действие.

Грижи за кожата

ИЗГЛАЖДАЩ ЕКСФОЛИАНТ + ОСВЕЖАВАЩ ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ „СОНЯ“

Какво прави тандемът: ИЗГЛАЖДАЩИЯТ ЕКСФОЛИАНТ и ОСВЕЖАВАЩИЯ ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ от серията „Соня“ действат заедно за по-здрав вид на кожата.

Подробности: ИЗГЛАЖДАЩИЯТ ЕКСФОЛИАНТ съдържа натурални съставки, които спомагат за обновена и гладка кожа. Зрънцата от масло от жожоба и бамбукът на прах от устойчиви източници почистват и освобождават кожата от мъртвите клетки. Същевременно етеричното масло от лимон хидратира, а папаинът, извлечен от папая, е богат източник на витамини A, C и E. Допълвайки ексфолиацията ОСВЕЖАВАЩИЯ ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ „СОНЯ“ образува лека пяна с ябълкови аминокиселини, екстракти от пустинна фурма и от шикакай за дълбоко почистване. Продуктът съдържа също обгрижващи кожата съставки като алое и масло от баобаб, извличано „дървото на живота“ в Сенегал.

Имунитет

ФОРЕВЪР АЛОЕ БЕРИ НЕКТАР + ФОРЕВЪР АБСОРБЕНТ-C

Какво прави тандемът: АЛОЕ БЕРИ НЕКТАРЪТ и ФОРЕВЪР АБСОРБЕНТ-С се обединяват, за да стимулират имунната ви система с мощни антиоксиданти и витамини.

Подробности: ФОРЕВЪР АЛОЕ БЕРИ НЕКТАРЪТ съдържа 90,7% стабилизиран гел от вътрешността на листата на алое вера и натурални сокове от червени боровинки и ябълки, за да осигури всички полезни свойства на алоето с освежаващ вкус. Уникалният полизахарид ацеманан и другите нутриенти в състава на алоето допринасят за подкрепа на имунната система, а антиоксидантите в ябълките и червените боровинки подкрепят жизнеността. За допълнителен тласък за защитните сили на организма съчетайте напитката с ФОРЕВЪР АБСОРБЕНТ-С. Това са вкусни дъвчащи таблетки с портокалов аромат и високо съдържание на витамин C, който допринася и за защитата на организма от оксидативен стрес. Формулата съдържа също матрица от овесени трици, които допълнително подкрепят имунната функция и съдействат за пълноценното усвояване на витамин C за целогодишно добро физическо състояние.

Споделете с приятели:

Нагоре