Гмурнете се в DX4

Форевър

Четиридневната програма DX4™ ни помага да рестартираме здравето си с комбинацията от хранителни добавки, които утоляват глада, подпомагат хидратацията и подкрепят оптималната функция на органите. За да я създаде, Форевър се възползва от много проучвания и научни познания.

Поговорихме си с директора по качеството Кристофър Алтамирано, за да научим повече за научната основа на DX4. Кристофър може да се похвали с повече от седем години опит в качествения контрол, както и в проучването и разработката на хранителни добавки.

Каква бе ролята на науката в създаването на DX4?

Науката беше решаваща при разработването на формулите в програма DX4. За нас бе от първостепенна важност да подберем качествени клинично проучени съставки, за да гарантираме, че DX4 балансира тялото, като същевременно се грижи хората да са сити и през четирите дни.

Какви проучвания правихте, за да откриете точните формули?

Ефективността на всяка съставка и проучванията, направени за всеки аспект на DX4, наистина открояват програмата. Тя отговаря на изискванията както на Американската администрация по храните и лекарствата, така и на Европейската агенция по безопасност на храните за всички витамини и минерали, отбелязани на етикетите, в ефективни и безвредни количества. В допълнение използвахме клинично доказани съставки и извършихме тестове за качество и безопасност на суровините и на готовите продукти, от които се състои системата DX4.

Как бе определена структурата на програмата?

Замисълът на DX4 е да прочисти тялото от излишните стресови фактори и да освободи ума. За целта решихме през четиридневния период да се фокусираме върху значими системи в организма, включително храносмилането (черен дроб и стомашно-чревен тракт), отделителната система (хидратация и бъбреци), както и мозъка и съзнанието. Екипът ни по проучване и разработки се гмурна надълбоко в търсене на нови съставки, подпомагащи тези системи, като същевременно се възползва и от съществуващи Форевър продукти като нашия ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА.

Можете ли да ни кажете повече за аспекта, свързан с мозъка и ума?

Може би най-важната част от DX4 е как съзнанието ни възприема нашите настроения, импулсите ни за хранене и решенията, които взимаме, когато сме под стрес. Програмата също така ще ви помогне да отделите време за себе си, да практикувате осъзнатост и да си поставяте цели. Понякога умът и тялото ни имат нужда от нежен рестарт, за да сме в най-добрата си форма и DX4 е точно това.

Какво отличава DX4 от останалите програми?

Всяка съставка е щателно проучена и съчетана с останалите така, че да работят в тандем. И понеже хранителните добавки са съпроводени от практики за умствена нагласа и съвети за хранене, получавате програма, която ще ви помогне да преразгледате отношението си към храната. Други програми може да предлагат продукти, фокусирани само върху една телесна функция, или пък комбинацията им не работи в хармония. За нас бе много важно да гарантираме, че всички продукти в DX4 ще действат перфектно заедно, когато програмата се спазва така, както е описана.


Световни отзиви

Вижте какво казват хората за DX4

Преди да представим официално програма DX4, поканихме група да я изпробва. След като участниците завършиха четиридневната програма за рестарт, им зададохме два въпроса: какво най-много им хареса в DX4 и как се чувстваха преди и след нея. Не се доверявайте само на нас, а чуйте и защо хората по света много харесват програмата.



Супер лесна е за спазване. Енергията ми беше добра и можех да върша всекидневните си задачи. DX4 ми помогна да овладявам глада си за сладко. Мислех, че се чувствам отлично преди програмата, но след четирите дни имах още повече енергия и отслабнах с 3,5 кг!

Рагнхилд Амит, Норвегия



Много ми хареса, че имаше толкова добър ефект и ми помогна да се чувствам отлично за толкова кратко време. Беше много лесна за следване. Преди DX4 се чувствах изморена, подута и дебела. След четиридневната програма бях като нова и преливах от жизненост. Подутият ми корем изчезна и отслабнах 3,5 кг. Силно препоръчвам програма DX4 на всички!

Лорейн Корнфърд, Италия



Толкова е лесна, всеки може да я направи! Използвам продуктите на Форевър вече над 30 години. След DX4 умът ми се проясни и имах усещането, че тялото и съзнанието ми са в хармония. Определено ще ползвам програмата отново.

Чикако Ошима, Япония




Цялостното ми изживяване с DX4 беше чудесно. Преди да започна, често се чувствах подута и трудно овладявах глада си за сладко. Сега се чувствам по-лека и контролирам глада си по-успешно. Много ми хареса колко лесна за спазване е програмата.

Шерил Де Жесус Баутиста, ОАЕ




Много ми допадна, че DX4 отнема само четири дни и бях впечатлен от качеството на всички продукти. Преди да започна програмата, не можех да спя добре и храносмилането ми беше ужасно. След това имах повече енергия и храносмилането ми значително се подобри. Програмата не само повлия върху начина, по който се чувствам, но и ми помогна да се науча да се вслушвам в тялото си и да му давам това, от което се нуждае.

Диего Гонзалес, Мексико

Споделете с приятели:

Нагоре