Понякога трябва да се откъснеш, за да съхраниш баланса

Грег Моън

Наскоро със Синтия яздихме конете си в горите на северна Аризона. Мястото е много специално за мен. Баща ми Рекс също го обичаше и затова все още притежаваме курорта Мормън лейк.

Ездата в областта, която носи толкова много радост на нашето семейство, ми напомни колко важно е да отделяме време за себе си на любимо място и с хора, които обичаме. Всички имаме нужда от такъв покой в живота си. Въпреки това така се увличаме в работата, че забравяме от какво значение е да си подаряваме моменти на отдих и тишина.

Знам, че когато нещата в бизнеса ви наберат скорост, сякаш всичко останало на света остава на заден план. Въодушевени сте и изпълнени с желание да споделяте продуктите и бизнес възможността с онези, които наистина могат да имат полза от предлаганото от Форевър. Разбирам тази енергия и я обичам. Тя е едно от нещата, които ни определят и ни свързват по света, отдадени на идеята да подобрим живота на колкото се може повече хора!

Но все пак също така знам, че не можеш да яздиш кон в галоп часове наред. Трябва да спираш от време на време, да го оставяш да попасе, докато ти се наслаждаваш на света наоколо и живееш в настоящия миг. И с вашия бизнес е същото. Не можете само да препускате в галоп, защото ще прегорите.

Ключът е в баланса. А да сте част от Форевър, ви дава сериозно преимущество, с което много хора не разполагат – свободата да живеете в баланс. Не го приемайте за даденост.

Помислете си какво ви носи най-голяма радост. Може би е пътуване, планинарство или да седите край прозореца с книга в ръка в дъждовен ден. Отделяйте време за себе си. Знам, че може да е трудно да се изключите и да ви се струва, че във времето, което си посвещавате, можете да продължавате да градите бизнеса си.

Но не е така. Истината е, че когато си отделяте лично време, бизнесът ви укрепва повече. Защото така съхранявате хармонията с нещата, които ви носят радост в живота. Заземявате се, разпалвате креативността си и се зареждате със сили, за да можете да се върнете към Форевър бизнеса си с възобновена енергия и решителност.

Така че дори и да не сте в крак с плановете си, повярвайте ми, заслужили сте миг на отдих. Откъснете се, дайте си време да презаредите батериите си. Върнете се след ден-два освежени и готови целеустремено да се справяте с набелязаното. Понякога способността да се „изключваме“ е точно това, от което имаме нужда, за да се възстановим и да продължим уверено напред по пътя към успеха.

Продължавайте да се усмихвате,

Грег Моън

Президент на Форевър Ливинг Продъктс

Споделете с приятели:

Нагоре