Предизвикателствата ни правят по-силни

Стефан и Таня Стаеви

Само преди няколко седмици преживяхме едно от най-грандиозните събития в историята на Форевър – Глобалното рали 2022 в Абу Даби, което след двугодишно прекъсване отново бе на живо.

Заедно с квалификантите от Форевър България имахме удоволствието да се насладим на срещата с хиляди собственици на Форевър бизнес от цял свят. Компанията бе организирала незабравими забавления, атракции, срещи и обучения. Искаше ни се всички да бяхте с нас и искрено се надяваме да сте били сред стотиците хиляди „виртуални“ гости на незабравимото събитие благодарение на предоставената от компанията високотехнологична възможност да участвате в най-интересните обучения и представяния от уюта на вашия дом.

По време на ралито се навършиха и 44 години от деня, в който Рекс Моън основа нашата страхотна компания, която промени и ще продължава да променя живота на толкова много хора. Чрез ефективните продукти и невероятни бизнес възможности ще продължим да бъдем средството за предоставяне на това, КОЕТО ИМА НАЙ-ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ, на милиони семейства по целия свят.

В Абу Даби преживяхме и научихме много неща, но няма как да пропуснем да споделим въодушевлението си от представената по време на ралито нова балансираща програма от Форевър – DX4! Тя е чудесно и незаменимо средство, с което всеки съвременен човек може да рестартира тялото и ума си с комбинация от седем хранителни добавки, насоки за хранене и практики за ума. DX4 е четиридневна система, която ще ви помогне да създадете баланс на физическо и ментално ниво. Освен това тя е и нов мощен инструмент за изграждане на растящ и успешен собствен бизнес с Форевър. Не пропускайте да я опитате лично и да споделите резултатите с всички хора около вас!

Както се уверихме и на Глобалното рали, личният контакт е незаменим. След повече от две години, през които се научихме да работим по малко по-различен от традиционния за мрежовия маркетинг начин, ето че отново имаме възможност да се възползваме от един от най-мощните инструменти за работа – срещите на живо. Този месец провеждаме и първия си от много време насам Ден на успеха така, както сме го правили през всички години преди пандемията.

Преходният период на завръщане към класическите инструменти за работа ще бъде предизвикателство за мнозина от вас. Но нека не забравяме, че и в нашия бизнес, както във всеки аспект на живота, има и по-трудни или по-предизвикателни моменти. Те не бива да ни обезкуражават да останем фокусирани върху целите си. Всъщност точно обратното – препятствията в живота могат да ни накарат да променим курса си, но не бива да им позволяваме да ни отклоняват от крайната цел. Истината е, че предизвикателствата могат само да ни направят по-силни. Затова трябва да се изправяме лице в лице срещу тях и да ги разглеждаме в различна светлина – като нови възможности.

Всички ставаме по-силни, когато преодоляваме затруднения. Затова не бива да позволяваме на обстоятелствата да ни плашат и отклоняват от пътя, нито да ни пречат да изявяваме най-доброто от себе си и непрекъснатото да преследваме целите си. От личен опит знаем, че пътят към успеха невинаги е лесен, но пък и никога не сме твърдели, че е така, нали?

Справянето с предизвикателствата с помощта на положително мислене изисква както вяра, така и търпение. Непоклатима вяра в онова, към което се стремим, и търпение към себе си, като помним, че нищо стабилно и хубаво в живота не се постига бързо и без усилия.

Запомнете, че когато преодоляваме по-трудните моменти, най-добре опознаваме себе си. Именно в тези ситуации откриваме от какво тесто всъщност сме замесени. Така че, усетите ли, че става трудно, бъдете търпеливи, положете повече усилия, не се отказвайте, докато не се справите с предизвикателствата и помнете, че след като преминете през тях, всичко ще бъде много по-хубаво!

Употребявайте продуктите на Форевър и споделяйте ползите от тяхната употреба с хората около вас. Разказвайте за възможностите за изграждане на собствен бизнес с Форевър и спонсорирайте нови сътрудници в екипа си. Бъдете активни с 4 бонусни точки всеки месец. Участвайте във всички промоции и програми. Квалифицирайте се на ново ниво в маркетинговия план на компанията. И сбъдвайте мечтите си с Форевър!

Винаги Ваши,

Стефан и Таня Стаеви

Управляващи директори на Форевър България и С. Македония

Споделете с приятели:

Нагоре