Градете бизнеса си и през празничните дни

По материали на Форевър Великобритания

Коледната украса вече е навсякъде, по радиото звучат коледни песни и треската за подаръци започва… Това сигурно означава, че декември е време за отместване на фокуса от работата към предстоящите празници, време да намалим оборотите до края на годината и да се насладим на хубава чаша греяно вино, нали?

Чакайте! Преди да заспите зимен сън през последния месец от годината, си струва да помислите какъв ефект може да окаже работата през оставащите седмици от годината върху вашия бизнес. Ето няколко причини да не спирате сега.

Хората искат да купят коледни подаръци

Това е сезонът на щедростта и повечето продавачи на дребно знаят, че Коледа е най-добрият момент за търговия, защото хората активно купуват подаръци за близките си. Форевър предлага невероятен асортимент от продукти и има по нещо за всекиго. От активно спортуващите до обичащите хубава козметика и всички останали помежду им – сега е моментът да се свържете с хората, които може би търсят специален коледен подарък. Пък и при нас ще откриете и подходящи опаковки!

Подаръчните ваучери могат да генерират бизнес в началото на новата година

Ако някой не е сигурен кой от продуктите на Форевър да купи за любимия си човек, предложете му възможност да си вземе подаръчен ваучер, който получателят може да осребри при вас, когато си избере каквото му допада най-много. Такъв подход може да е чудесен повод някой нов човек да ви открие и да си спечелите чисто нов клиент за предстоящата година. Имайте предвид, че подаръчните ваучери често се купуват панически в последния момент, така че се постарайте да сте на разположение на клиентите си до самия празник.

Коледни пазари и базари

Коледните пазари са фантастичен начин да покажете себе си и бизнеса си на много хора, които може би никога не са чували за Форевър. Ако все още можете да наемете щанд за участие в коледен базар, сега е моментът да го направите и да предложите продуктите на всеки, който търси идеалния подарък.

Съберете се с близките си и ги поглезете с продукти на Форевър

Сега е сезонът на забавите и партитата, така че поканете роднини, приятели, колеги, съседи (както и всички от списъка ви с имена) на неформално празнично събиране. Събитието е фантастична възможност да се видите с близки и познати, но може и да е прекрасна възможност да ги поглезите с някои от козметичните продукти на Форевър, да измислите рецепти за ястия с алое напитките и шейковете и изобщо да разпалите интерес към своя бизнес.

Нова година, нов човек

Към края на годината мнозина размишляват как са минали предходните дванайсет месеца и какво искат да направят през идните. Ако са неудовлетворени от работата си или искат нещо ново в живота си, може да са отворени към възможността за бизнес с Форевър, за да поставят с нея свежо начало през януари или февруари. Ако замразите празнично бизнеса си още през декември, тези хора може и никога да не чуят предложението ви и да потърсят щастието си другаде.

Така че се наслаждавайте на коледната украса, карайте кънки и посръбвайте греяно вино пред камината… Но ако не оставяте огъня на бизнеса си да угасне през празниците, ще започнете новата година силно!

Споделете с приятели:

Нагоре