Подарък с внимание

Цветанка Бурназка, Соринг Мениджър

Водещите собственици на Форевър бизнес в България споделят как семейството им отбелязва Рождество и ролята на продуктите на компанията ни в празненствата. Чуйте защо семейство Бурназки избират подарък от Форевър за най-близките си и кои са фаворитите им.

Коледа винаги е била специална за нашето семейство – време на приятни емоции, общуване и споделяне. По Коледа времето сякаш забавя своя ритъм, за да даде пространство за любов и внимание към най-близките. Обичаме и вече 44 години следваме старите български традиции – голямото семейство да бъде заедно по празниците и да отдаде почит на родителите, да зарадваме всички – малки и големи, със знак на внимание. Заедно приготвяме бъдника и наричаме. Всички жени в семейството са майсторки в някое от 13-те коледни ястия и с удоволствие и радост приготвят своя специалитет за общата трапеза на голямото семейство.

С внимание избираме подаръците, за да се почувства получателят им значим и щастлив. Отдавна сме избрали приоритетно да подаряваме носещи здраве подаръци, и сегашната ситуация още веднъж потвърждава колко правилен е този подход. С приоритет избираме продукти, които подобряват здравния статут на близките ни, като се грижат за енергията и жизнеността им, балансират имунитета, подобряват храносмилането, грижат се за сърцето, кръвообращението, очите, ставите...

Племенниците ни, макар и вече в тийнейджърска възраст, са фенове на детските витамини и много се радват, когато ги получат като подарък за празника.

Всяка година подготовката ни започва още през ноември, за да не пропуснем неволно някой от близките и приятелите ни. За всеки случай винаги си купуваме допълнително по няколко бройки Aloe Lips, гела за зъби, дезодоранта, Aloe Heat Lotion, детските витамини и Aloe Bio-Cellulose Mask.

На всички честитим Рождество Христово и им пожелаваме здрава, честита и щастлива 2022 година!

Споделете с приятели:

Нагоре