Влюбена съм в продуктите на Форевър

Миглена Аврамова, Мениджър

Миглена Аврамова е на 44 г., родом от Велико Търново, днес живее със съпруга и двете си прекрасни дъщери край София в с. Долни Пасарел. По професия е ветеринарен лекар, но се е занимавала с много неща, включително и няколко години в друга мрежова компания, където нещата не се получават. Затова е скептична, когато чува за Форевър, но все пак решава да опита. Чуйте историята ѝ.

Преди Форевър

Като бях малка и ме питаха каква искам да стана като порасна, не знаех и винаги се чудех как така другите деца са толкова наясно. Невероятният ми съпруг днес казва, че просто тогава не съм знаела за мрежовия маркетинг, иначе съм щяла да взема решение още тогава 

Години наред търсех призванието си, нещото, в което ще успея. При всеки провал благодарях за знанията и опита, които съм получила, и вярвах, че един ден ще мога да приложа всичко научено, че ще открия най-подходящата за мен работа. След неуспешен опит в друга мрежова компания, с приятелка направихме детски център, който обаче фалира с настъпване на ковид обстановката.

Не знаех накъде да поема. Започнах да си търся работа и да изпращам CV-та, но получавах само откази. Но, както винаги съм казвала, „случайни неща няма“. Точно когато пристигна поредният отказ, звънна приятелка и ме покани на среща. Каза, че може да ми помогне с намиране на работа. Това бе спонсорката ми Петя Манолова, а срещата ни беше с Иглика Величкова.

Началото

Първоначално не исках и да чуя за мрежов маркетинг заради лошия ми предишен опит, но все пак отидох на срещата с Иглика. Тя продължи два часа заради многобройните въпроси, които ѝ задавах. Грабна ме лъчезарната усмивка на Иглика и огромният ѝ позитивизъм. Не познавах продуктите на Форевър, само бях чувала за компанията, но намерих бизнес възможност. Реших, че така или иначе си стоя у дома и чакам да ме извикат на интервю, през това време мога да започна работа с Форевър.

За да усетя бързо ефекта от алоето, стартирах с Клийн 9. Днес като ме попитат кой е любимият ми продукт, категорично отговарям, че програмата за детокс С9 е мой фаворит. Правя я вече няколко пъти и свалих общо 10 килограма, регулирах кръвното си налягане, което бях започнала да вдигам покрай неволите с детския център. Влюбена съм в продуктите на Форевър, чувствам се заредена с енергия и разказвам с ентусиазъм за тях на всички познати и приятели!

Целта Мениджър

Включих се през последните дни на юни миналата година и си поставих доста висока цел – да стана Мениджър до края на 2020-а! През декември не успях, но през февруари се получи. В последните два месеца имаше наистина много работа, но сега се радвам на резултата от труда си. Без подкрепата на Иглика, на Петя и на целия ми екип нямаше да се справя. Благодаря от сърце на всички .

Когато станах Мениджър, виждах как всички покрай мен се радват и ми честитят, но у самата мен вълнението не беше толкова голямо. Определено очаквах много по-силна емоция, когато покорих набелязаното ниво. Споделих с Иглика тя ми каза: „Да, сега е така, но ще видиш колко много ще се радваш, когато човек от екипа ти стане Мениджър!“ И наистина, радостта от развитието на екипа ми е огромна, най-вече във Варна. Прегръщам ги и ги поздравявам за ентусиазма и желанието, с които работят. Израстваме и се развиваме заедно. Пожелавам си до края на годината да изпитам вълнението от Mениджър в своя екип!

Какво ми носи Форевър

Когато започнах да работя с Форевър, имах самочувствието, че знам много от работата си в другата мрежова компания. Още в началото направих доста грешки и осъзнах, че имам още много да уча. Основната ми цел е да продължавам да се развивам и да се уча, за да мога да водя екипа си към успехи и да бъда най-добрият пример за тях.

Благодарение на работата си с Форевър мога сама да организирам ежедневието си. Имам свободата да решавам кога и откъде ще работя и в същото време да отделям внимание на семейството си и да се грижа за децата си при онлайн обучението им у дома.

Предизвикателствата

Както може би вече сте разбрали от написаното дотук, аз не съм търпелив човек – искам нещата да се случват и то бързо. Точно това е най-голямото предизвикателство пред мен – да се науча да бъда търпелива.

Благодарение на подкрепата на Иглика и на съветите, които ми дава, се научих да насочвам фокуса си към хората от своя екип, а не към самата мен. Научих, че важните са те, а не аз. Уча се да ги изчаквам първо да харесат продуктите, после да ми гласуват достатъчно доверие, за да се съгласят да работим заедно.

Пожелавам на всички Собственици на Форевър бизнес големи успехи и нека се сбъднат и най-смелите ви мечти. Не се притеснявайте да грешите и нека грешките, които правите, не ви отказват от мечтите. Вземайте си поука от тях и продължавайте смело напред!

Споделете с приятели:

Нагоре