Ускорение за ума

Форевър

Открийте научната обосновка на ФОРЕВЪР ФОКУС и ползите му за мозъка

Понякога и най-пъргавият ум не би отказал помощ със справянето с многобройните задачи на забързаното всекидневие и купищата отговорности. ФОРЕВЪР ФОКУС съдържа научно проучени билки и витамини, които могат да допринесат за ясна мисъл, концентрация, когнитивно здраве и мозъчна енергия. За да научим повече за научната обосновка на продукта, разговаряхме с директора по качеството на Форевър Кристофър Алтамирано, който може да се похвали с повече от седем години опит в качествения контрол, както и в проучването и развоя на хранителни добавки.

Какво можем да очакваме от ФОРЕВЪР ФОКУС?

ФОРЕВЪР ФОКУС е разработен да бъде хранителна добавка в подкрепа на мозъчното и когнитивното здраве. Създаден е да подпомага яснотата на ума и да ви позволява да организирате мислите си, както и да се съсредоточавате върху задачите пред вас. Формулата на продукта съдейства на различни аспекти от когнитивното здраве, включително за консолидация на паметта (преобразуването на спомените от краткосрочни в дългосрочни), научаване на нови неща и повишаване ефективността на невронната мрежа, които са от изключителна важност независимо от възрастта ни или нивото ни на активност.

Каква бе ролята на науката при разработването на ФОРЕВЪР ФОКУС?

Форевър усъвършенства и обогати формулата на съществуващ продукт с нови съставки, за да подобри функцията и действието му. За нас беше важно в новата рецепта да включим клинично проучени компоненти в доказано безопасни, но ефикасни концентрации. Окончателният продукт съдържа Cognizin® и растителни съставки като екстракти от бакопа и родиола (златен корен), витамини от B групата, както и цинк, който допринася за нормалната когнитивна функция – пъргава и ясна мисъл, невромоторната функция и намаляване на умствената умора.

Какви проучвания правихте, за да откриете точната формула?

Когато създавахме продукта, най-напред си зададохме въпроса: „Каква е идеята на тази добавка?“ Целта ѝ е да повишава яснотата и будността на ума, както и работоспособността на мозъка, но и да го защитава от оксидативните процеси на стареенето и изневеряващата ни памет. По време на разработката избрахме ключови съставки като L-тирозин, екстракти от бакопа и родиола, цинк и витамини от B комплекса въз основа на клинично доказаното им действие в ефикасни количества, за да допринасят за нормалната функция на когнитивното здраве.

Как точно тези съставки подкрепят яснотата на ума и концентрацията?

Всяка от тях има мощен ефект и е внимателно подбрана за създаването на ФОРЕВЪР ФОКУС. Екстрактът от бакопа се извлича от билка, която традиционно се използва за подкрепа на паметта и вниманието. Аминокиселината L-тирозин действа като прекурсор на жизненоважни невротрансмитери като L-допамин, за който е доказано, че подобрява краткосрочната памет и съдейства при изпълнението на няколко дейности едновременно. Цинкът пък допринася за нормалната когнитивна функция и защитава клетките от оксидативен стрес. В допълнение витамините B12, B6 и B5 са известни със способността си да намаляват умората.

С какво е уникална съставката Cognizin®?

Когнизинът е клинично проучена форма на цитиколин – нутриент, който откриваме в мозъка. Извършването на клинично изследване означава, че върху доброволци е приложен систематичен процес, одобрен от специалисти в областта. Изпитването е направено като „двойно сляпо“ (нито изследователите, нито участниците знаят кой приема проучвания препарат и кой – плацебо). Този тип експеримент изключва влиянието на евентуални очаквания върху резултатите. В конкретния случай изследването сравнява въздействието на различни дозировки на активната съставка спрямо контролната група. Клиничното изпитване на вложения във ФОРЕВЪР ФОКУС Cognizin® демонстрира, че доза от 250 милиграма е оптимална за подкрепа на пъргавината и яснотата на ума, както и на цялостната когнитивна функция, като същевременно е безвредна.

Кое откроява ФОРЕВЪР ФОКУС от други подобни продукти на пазара?

Всяка съставка на тази хранителна добавка е внимателно подбрана и тествана за безопасност и ефикасност. Това, което най-вече откроява ФОРЕВЪР ФОКУС, е вложеният в него Cognizin®, избран заради високите си стандарти за качество и безопасност.

Споделете с приятели:

Нагоре