Всеки го може!

Стефан и Таня Стаеви

Остават само няколко дни до коледните и новогодишните празници, когато всички сме в настроение да бъдем с близките си, да сме по-добри и най-вече да пожелаваме и на себе си, и на всички около нас различни хубави неща. В бизнеса с Форевър тези пожелания са свързани, напълно разбираемо, със здраве, сбъднати мечти и най-вече с успех.

Според нас особено успехът никога не е резултат от нечие пожелание. Затова по-скоро бихме искали да споделим с вас някои мисли, вместо да ви пожелаваме каквото и да е.

През годините с Форевър сме забелязали, че много от стартиращите собствения си бизнес с нашата компания гледат успеха на тези, които вече са го постигнали, и казват: „Ами на тях им е много лесно – те по-лесно продават, по-лесно спонсорират, по-лесно постигат активност с 4 б.т.“ И много други подобни твърдения. Минавало ли е нещо такова и през вашата глава?

А замисляли ли сте се, че хората, на които според вас им е лесно, са постигнали успехите си, минавайки по абсолютно същия път, в чието начало се намират и мнозина от вас? Че и те е трябвало да преодоляват проблеми и да преживяват собствените си провали. Че също като вас са падали и е трябвало да се изправят и да продължават да се трудят за това, в което вярват.

Успехът изисква упорита работа и постоянство, независимо в каква област се намирате, и по пътя към него винаги има трудности и препятствия. Но именно тяхното преодоляване прави евентуалния успех толкова по-сладък.

Много добре и отдавна познаваме нашите лидери и можем да ви уверим, че те също са започнали от самото начало, като всеки един от вас и са извървели пътя си към върха въпреки всички предизвикателства. Това не само ни вдъхновява, но и ни доказва, че абсолютно всеки има потенциал да осъществи мечтите си.

Единствената разлика между тези на върха и мястото, на което се намират повечето от вас в момента, е времето и отношението към работата. Успелите просто правят всичко онова, което правите и вие, но по-отдавна. Макар че всъщност не толкова продължителността определя успеха, колкото цялостното им отношение, а то казва „Няма да спра и ще работя, докато не постигна целите си!“

Така че следващия път, когато мислите, че нещата за вас не вървят с темпото, с което ви се струва, че се движат за другите, не спирайте, не се отчайвайте, а вместо това се вземете в ръце и продължете напред. Можете да бъдете сигурни, че пътят към успеха е дълъг и осеян с трудности и предизвикателства не само за вас, а за всеки, който някога е вървял по него или в момента крачи напред. Но ако не спирате и продължавате, без да се отказвате, и вие ще стигнете до края. Всеки го може!

Надали има по-подходящ момент за силен старт на вашето пътуване напред и нагоре от коледните празници. Зарадвайте всички около вас с чудесни подаръци от асортимента на Форевър и не забравяйте да организирате и екипа си да направи същото!

Весели празници!

Винаги Ваши,

Стефан и Таня Стаеви

Управляващи директори на Форевър България и С. Македония

Споделете с приятели:

Нагоре