www.flp.bg Вход Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
 
Код: 645
60 мл
ПЦП: 83,57 лв.
Protecting Day Lotion
Защитен дневен лосион
ОПИСАНИЕ
Започвайте деня си, като предпазвате лицето си от агресивното въздействие на околната среда и слънчевите лъчи. Кожата ни е под постоянен обстрел от фактори като слънце, вятър, климатици… списъкът е дълъг, но Форевър има отговор и той е нашият нов и усъвършенстван ЗАЩИТЕН ДНЕВЕН ЛОСИОН. Предпазвайте и подхранвайте кожата си с комбинация от обгрижващи съставки и натуралния минерален цинков оксид.

Новата ни формула е подходяща за всеки тип кожа и предлага допълнителния бонус на слънцезащита с фактор 20, за да пази лицето ви от ултравиолетовите лъчи и така да предотвратява появата на признаци за преждевременно стареене. Със специална смеска от масла, включващи екстракти от рицин, рапица и пустинна фурма, защитния дневен лосион на Форевър е богат на антиоксиданти. Маслата от рицин и пустинна фурма се комбинират със слънчогледово, защото всички те са с високо съдържание на незаменими мастни киселини, които придават мекота и изглаждат структурата на кожата.

В новата формула има и още незаменими мастни киселини – линолова, олеинова и палмитинова, както и естествено извлечен цинк без наночастици с прогресивна покривна технология, благодарение на която лосионът защитава кожата ви от слънчевите лъчи, без да оставя бели следи. Нанася се лесно и запазва безупречния вид на кожата. Когато имате нужда от защита, богата на полезни за кожата съставки, избирайте ФОРЕВЪР ЗАЩИТНИЯ ДНЕВЕН ЛОСИОН.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанасяйте равномерно по лицето и шията всяка сутрин след почистване.
Препоръки към потребителя съгласно Наредба №36 за изискванията към козметичните продукти: избягвайте излагане на директна слънчева светлина в часовете от 11.00 до 15.00 ч. Носете подходяща шапка, тениска и слънчеви очила.

 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Леката формула се разнася и попива в кожата без бели следи.
  • Съдържа обгрижващи кожата съставки за успокояване и овлажняване.
  • Сега с повече алое вера и сертификат от МНСА.
  • Слънцезащитен фактор 20.
  • Идеално се съчетава с продуктите от серии ежедневна грижа за кожата „Соня“ и Инфинит от Форевър.  www.iasc.org www.iasc.org
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.