www.flp.bg Вход Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
Код: 553
ПЦП: 400,64 лв.
infinite by Forever™
Инфинит от Форевър
Представете си кожата като сочна слива - хидратирана, изпъната и гладка. С напредване на възрастта тя изсъхва все по-бързо и, подложена на фактори като замърсяване и слънце, губи своята еластичност, сияние и плътност.

Макар да не можем да върнем времето назад, има начин да възстановим баланса на влагата в кожата, да стимулираме здравословните нива на колагена и да намалим появата на фини линии и бръчици, за да заприлича тя отново на прясно откъсната свежа слива.

С Инфинит от Форевър създадохме нов начин да се насладите на АЛОЕТО. Експертите ни се спряха на пептиди, натурални минерали, билки, пустинни растения и най-новите открития в науката за кожата, които не просто допълват алоето, а дори увеличават ефикасността и действието му. Не само ще видите разликата, но и ще я усетите.

infinite by Forever™ включва:

Хидратиращ почистващ лосион
Уловихме два ключови компонента от обичан и богат на витамини плод - ябълков екстракт и ябълкови аминокиселини, за да заложим в този почистващ продукт силна защита от признаците на стареенето. Той е нежен и овлажняващ, почиства и омекотява, без да изсушава. Не просто отмива грима и замърсяванията, а и помага на кожата да изглежда по-млада, като същевременно полага стабилна основа за останалите продукти от вашия антиейджинг режим.

Стягащ комплекс
Първата ни хранителна добавка за красота, която атакува стареенето отвътре навън. Приемането на двете мънички таблетки всеки ден може да подкрепи множество системи в тялото, както и цялостното ви здраве и вида на вашата кожа. Уникалната формула съдържа патентована комбинация от концентрат от френски пъпеш, фитосерамиди и морски колаген, за да подпомогне борбата със свободните радикали, да намали появата на бръчки и да подобри гъвкавостта, еластичността и овлажняването на кожата.

Стягащ серум
Две ефикасни съставки работят заедно с алое вера в този мощен еликсир, за да подобрят еластичността на кожата, да намалят появата на фини линии и бръчици, да успокоят и изгладят структурата й. Многопластовата формула е мечта за учените, изследващи кожата, и е създадена със силата на природата и най-съвременните лабораторни открития, за да ви помага да изглеждате и да се чувствате по най-добрия възможен начин.

Възстановяващ крем
Хидратираща съкровищница с над 15 обгрижващи кожата съставки. Нашето алое е синергично подсилено от антиейджинг композиция от етерични масла. Компонентите на възстановяващия крем работят заедно и дават доказани резултати - успокояват кожата и я подхранват с ефикасни средства за забавяне на неумолимия ход на времето.

  www.iasc.org www.iasc.org
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.