www.flp.bg Вход Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
Код: 555
30 мл
ПЦП: 119,05 лв.
infinite by Forever™ firming serum
Стягащ серум
Стягащият серум атакува стареенето отвън навътре с едни от най-модерните открития в науката за кожата!

Стягащият серум допълва и повишава ефикасността на алоето с трифлуорацетил трипептид-2. В клинични изследвания тази съставка значително подобрява еластичността на кожата на потребителите и се бори с прогерина – вреден протеин, който се увеличава с напредване на възрастта и има разрушително действие върху кожните клетки. Като имитира естествените процеси в кожата, пептидът с три аминокиселини я стяга и намалява появата на фини линии и бръчици.

Тази съставка може да е продукт сама по себе си, но ние не спряхме дотук. Съчетахме я с хидролизиран натриев хиалуронат – натурален овлажнител, и други грижещи се за кожата съставки. Стягащият серум е научно разработен така, че алоето да прояви оптимално свойствата си да успокоява и изглажда кожата. Екстрактът от мая допринася за синтеза на колаген и подкрепя естествената защита на кожната тъкан, за да изравни тена, а протеинът от суроватка възобновява кожата, като я изглажда, стяга и вплътнява.

Многопластовата формула е мечта за учените, изследващи кожата, и е създадена със силата на природата и най-съвременните лабораторни открития, за да ви помага да изглеждате и да се чувствате по най-добрия възможен начин.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Натиснете помпичката веднъж и нанесете с бързи, но внимателни плъзгащи движения по цялото лице. За най-добри резултати нанесете количеството от още едно изпомпване върху шията с плъзгащи движения нагоре към брадичката. Използвайте сутрин и вечер след почистване.

ВНИМАНИЕ! Избягвайте пряк контакт с очите! В случай на поява на дразнене, изплакнете обилно с вода. Ако дразненето не изчезне, прекратете употреба и потърсете лекарска помощ.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Съдържа авангардна клинично тествана съставка.
  • Стяга кожата и намалява появата на фини линии и бръчици.
  • Подпомага нормалния синтез на колаген и допринася за изравняване на тена.
  www.iasc.org www.iasc.org
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.