www.flp.bg Вход Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
 
Код: 612
130 мл
ПЦП: 36,61 лв.
Aloe Activator
Алое активатор
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Със своите над 98% гел от алое вера този продукт освежава и успокоява кожата от мига, в който докосне лицето ви. Алоето е идеално за чувствителна кожа и многобройните му ценни компоненти като витамини A, C и E превръщат алое активатора в чудесен елемент от всеки козметичен режим.

Висококачественото ни алое е съчетано с алантоин, за да омекотява и изглажда кожата. Алое активатор е великолепен хидратант, съдържащ ензими, аминокиселини и полизахариди. С високата си концентрация на алое той подсилва ефикасността и действието на останалите козметични продукти на Форевър, когато се използва преди тях за подготвяне на кожата или след тях, за да запази полезното им действие. Тази стъпка от всекидневния ви козметичен режим може бързо да се превърне и в любимата ви. Не само нанасянето му е много приятно, а и действието му ще ви допадне - кожата ви ще изглежда и ще се чувства по-добре.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Алое активатор е многофункционален продукт. За почистване и освежаване напойте памуче и нежно втрийте в кожата. За алое маска смесете 1 ч. л. Алое активатор с 1 ч. л. прахообразна маска и разбъркайте. Нанесете тънък равномерен слой върху чистата кожа. След 30 минути изплакнете старателно с топла вода. Използвайте 2-3 пъти седмично.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Отлично средство за грижа за кожата
  • Нежен към цялото лице дори и към зоната около очите
  • Почиства, успокоява и освежава
  • Подсилва ефикасността и действието на останалите козметични продукти на Форевър  www.iasc.org www.iasc.org
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.