www.flp.bg Вход Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
 
Код: 341
29 г
ПЦП: 43,49 лв.
Mask Powder
Маска за лице
ОПИСАНИЕ
Прахообразната маска за лице на Форевър е уникална комбинация от богати съставки, подбрани заради специалните си способности да успокояват кожата и да почистват порите. Смесва се идеално с алое активатор и създава лесен за нанасяне върху лицето и шията лосион. Албуменът и царевичното нишесте имат изпъващи и стягащи свойства, а каолинът абсорбира излишната мазнина. Алантоинът и лайката успокояват и възстановяват клетките на кожата, като ускоряват растежа на нови клетки.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Изсипете една лъжичка от маската за лице в малка купичка. Добавете една лъжичка Алое активатор и разбъркайте, докато сместа заприлича на лосион. С козметична четка нежно нанесете тънък, равномерен слой върху лицето (като избягвате областта около очите), с движения нагоре и навън. Започнете от основата на шията и постепенно разпределете лосиона върху лицето и шията. Отпуснете се в легнало положение и избягвайте движения на лицето в продължение на около 30 минути.

Отстранете маската, като най-напред я омекотите с леко затоплена, влажна кърпа. След това старателно изплакнете с топла вода. Продължете с хидратиращия тоник или с любимия си хидратант.

Бележка: може да почувствате свиване на мускулите малко след нанасяне на сместа. В отделни случаи за кратко време може да почувствате лек сърбеж. Ако това се случи, натиснете плътно с върха на пръста си мястото до спиране на сърбежа. НЕ РАЗТРИВАЙТЕ И НЕ ДРАСКАЙТЕ.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Смесва се с алое активатор за получаване на маска.
  • Изглажда, почиства и стяга кожата.
  • Съдържа лайка за успокояване на чувствителна кожа.
  • Добавете половин лъжичка пчелен мед за още по-голямо удоволствие.  www.iasc.org www.iasc.org
Условия за ползване  |  Защита на личните данни
© FLPB 2012 All rights reserved.