www.flp.bg Включи се
БЪЛГАРИЯ
Начало
Полезно
Печатни и маркетингови материали за успешен бизнес
 
Полезни и удобни печатни и маркетингови материали, които улесняват работата с вашия екип от сътрудници и с клиентите ви. Предлагаме ви литература, която предоставя информация както за продуктите, така и за бизнес възможностите, предлагани от Форевър.
 

1003
1,00 лв./бр.

Продуктов каталог
С продуктовия каталог за 2017-18 г. с лекота ще споделяте любимите си продукти и ще запознавате хората около себе си с разнообразие-то, предлагано от Форевър. Атрактивни 36 страници с прекрасни снимки, свеж дизайн и кратки, но въздействащи описания на продуктите.


1029
3,50 лв.
/бр.
Продуктов наръчник
Всичко за продуктите на Форевър в една удобна книга. Прочетете какво съдържа всеки от любимите ви продукти, какви са основните му свойства, как да се възползвате оптимално от тях и много други ценни факти и съвети. Продуктовият наръчник е с изчистен дизайн и актуализирано съдържание.


1001
0,50 лв.
/бр.
Молба за регистрация
Актуална молба за регистрация на собствен Форевър бизнес. Препоръчваме ви да използвате обновения вариант на формуляра за регистрация на всички свои бъдещи партньори.
Не забравяйте, че бланките трябва да се попълват четливо, без да се пропускат полета. Купена на хартия молбата за регистрация е окомплектована с ценоразпис на продуктите, а можете също да я изтеглите и отпечатате в електронен вариант.


1056
0,15 лв.
/бр.
Ценоразпис на продуктите
Ценоразпис на продуктите на Форевър с освежен облик. В него ще откриете цените за клиенти, за новус клиенти (с 15% отстъпка) и за всички нива СФБ със съответните отстъпки (Асистент Супервайзор, Супервайзор, Асистент Мениджър и Мениджър). Всички цени са в български лева и включват 20% ДДС. Можете да го изтеглите и в PDF формат..

1004
1,00 лв.
/бр.
Фирмена политика
Фирмената политика на Форевър детайлно описва правилата за работа с компанията и всеки сериозен собственик на Форевър бизнес, устремил се към успеха, трябва добре да я познава. Ценния наръчник можете да купите в печатен вид, а електронният файл е безплатен. Горещо ви препоръчваме да се запознаете подробно с актуалния вариант на Фирмената политика.

1113
2,00 лв.
/бр.
Първи стъпки към Мениджър
Великолепно структурирано помагало, което предлага достъпна за всекиго система. Лесно копируемият метод може да се прилага и от най-новия член на екипа ви. Учи ви как да провеждате срещите за планиране с новите си сътрудници и ви дава възможност периодично да ревизирате действията си, за да проверявате дали не пропускате някоя от стъпките.

1027
1,00 лв./10 бр.
1028
5,00 лв./50 бр.
Етикет за бутилки
алое вера
Не забравяйте да поставяте този етикет на всяка бутилка алое вера, за да са доволни вашите клиенти! Той ще отговори на основните им въпроси - по колко да пият, по кое време на деня, дали могат да смесват напитката с друго, кога да очакват ефект и др. Етикетът ще ви помогне да превърнете клиентите си в доволни и лоялни потребители, които ще ви търсят отново.

1120
6,00 лв.
/50 бр.
Алое вера брошура
С тази дипляна лесно ще споделяте всички предимства на алое вера с клиентите си. Тя не само обяснява защо алоето на Форевър е възможно най-близкото до гела във вътрешността на листата на растението, но и по особено атрактивен начин описва защо човек просто трябва да го опита.

1022
0,25 лв./бр.
1023
2,20 лв./10 бр.
1057
10,00 лв./50 бр.
Дипляна
"АЛОЕ ВЕРА - факти"
Дипляната „АЛОЕ ВЕРА – факти” ви предлага всичко, което искате да знаете за невероятното растение алое вера. Неин автор е безспорният специалист д-р Питър Атертън, който ви разказва какво е алое вера, кой вид алое е най-добро, какви са ценните съставки в листата му, защо то действа, върху кои органи от човешкото тяло влияе и как.

1036
0,10 лв.
/бр.
Дипляна
"10 причини
да пием АЛОЕ ВЕРА"
Дипляна със свежо оформление и удобен формат за носене навсякъде. Предлага полезна информация за алое вера, за уникалния напълно затворен цикъл на производство на Форевър - от отглеждане на растенията до създаването на напитките и другите продукти от алое. Запознавайте с лекота клиентите си с 10-те основни благотворни въздействия на алоето върху човешкото тяло!
1086
0,15 лв.
/бр.
Дипляна
„Форевър за него“
Пазарът на продукти за личната хигиена на мъжете се разраства с шеметни темпове – далеч по-бързо от този на продукти, предназначени за нежния пол. Спечелете нови клиенти сред мъжката част на своето обкръжение с помощта на стилната дипляна „Форевър за него.” Запознайте приятелите и близките си с продуктите за здраве, добра форма и жизненост, за грижа за лицето, косата и тялото.
1078
1,50 лв./10 бр.
1079
11,00 лв./100 бр.
Дипляна
„Хранителни добавки
за всеки“

Тройна дипляна с предложения за оптимални комбинации от продукти за здравето на различни групи хора: деца, спортуващи, бременни, жени в менопауза, хора над 50 г. и др. от нутритерапевта от Великобритания Сю Макгаригъл.

1107
1,50 лв./10 бр.
Дипляна Форевър Ф.И.Т.
Тройна дипляна с освежено оформление и обновено съдържание, която представя осъвременената програма за контрол на теглото Форевър Ф.И.Т. Печелете нови клиенти и развивайте бизнеса си с пакетите Клийн 9, Ф15 и Витал5.
1108
1,60 лв./бр.
Книжка към програма „Клийн 9“
Наръчник към 9-дневната програма за прочистване, с която ще поемете към своята по-здрава и по-елегантна същност. Описва лесния за спазване план, предлага здравословни примерни ястия и рецепти за шейкове, с които да поставите основите за преобразяването си.

1109
3,80 лв./бр.
Книжка към програма F15 начинаещи
Ако сте новаци във фитнеса и храненето, можете да започнете с първа и втора част на F15 за начинаещи. Книжката към програмата ще ви помогне да овладеете основите на фитнеса, тя съдържа още лесни указания за хранене, здравословни рецепти, план за приемане на продуктите за контрол на теглото и важни съвети за начина ви на живот.
1110
3,80 лв./бр.
Книжка към програма F15 средно напреднали
Ако вече водите умерено активен живот и търсите начин да ускорите темпото, за вас са първа и втора част на F15 за средно напреднали. В наръчника ще откриете още нови здравословни рецепти, специално създадени упражнения, интервални тренировки, Ф.И.Т. йога и много полезна информация и ценни препоръки.

1119
3,80 лв./бр.
Книжка към програма F15 напреднали
Тази част от F15 е за активно спортуващите, които търсят по-добра програма за постигане на цели си. Научете как да подчертаете релефа на мускулите си с целеви упражнения и по-сериозни кардио тренировки. Книжката ще ви е полезна със съвети по теми като хранене според типа тяло и правилно разпределяне на порциите.
1118
0,80 лв./бр.
Книжка към програма Витал5
Малка книжка, която ви запознава с идеята зад пакета Витал5. Вижте защо Форевър съчета пет от най-популярните си продукта и как те заедно работят за преодоляване на евентуални дефицити и набавят ключови нутриенти, необходими на тялото ви, за да изглеждате и да се чувствате по-добре.

1059
5,00 лв./100 бр.
2 вида по 50 бр.
Листовки „Продукти“
Практични листовки, посветени на напитките от алое на Форевър и на продуктите, които ни връщат радостта от движението. Освежихме оформлението и осъвременихме текстовете, за да ви вършат все така отлична работа в общуването с клиенти и кандидат-сътрудници. В листовката „Радост от движението“ включихме новия Форевър мув, за да е пълна колекцията от продукти за хора с динамичен начин на живот.
1095
0,10 лв./бр.
Листовка „Арги+”
Запознайте се с подробна информация за свойствата и употребата на уникалния продукт на Форевър АРГИ+. Научете защо учените наричат L-аргинина „чудодейна молекула”, а АРГИ+ е хранителна добавка от ново поколение. Предвидили сме поле, в което да вписвате своите координати.
1101
0,10 лв./бр.
Листовка „ФАБ”
Листовки за натуралните енергийни напитки ФАБ и ФАБ Х. Изчистеният дизайн и въздействащият текст я прави още по-подходяща за разпространение във фитнес центровете във вашия квартал.
1102
0,10 лв.
/бр.
Листовка „Вит♀лайз“
Всичко, което трябва да знаете за страхотните продукти за жизеността на мъжете и жените в една удобна и компактна листовка.
Едната страна на флаера с формат А5 ще ви запознае с Вит♀лайз за нея, а другата с Вит♂лайз за него.
1111
0,10 лв./бр.
Листовка
„Форевър брайт”
Листовка във формат А5, посветена на уникалния гел за зъби Форевър брайт. Стегнато, ясно и красиво, тя запознава клиентите ви с ключовите характеристика на продукта и им помага да изберат него пред останалите пасти за зъби на пазара.
1112
0,10 лв.
/бр.
Листовка
„Форевър кидс“
Чудесна листовка във формат А5, която представя великолепните детски мултивитамини Форевър кидс по особено привлекателен и забавен начин. Много цветна, и поднасяща основните факти за продукта, за да покаже как вкусните дъвчащи витамини за деца сглобяват пъзела на здравето.
1114
0,40 лв
./бр.
Етерични масла Форевър - брошура
Красива, голяма и отпечатана на плътен картон брошура, която представя великолепните етерични масла Форевър по особено впечатляващ начин. Оставяйте я на клиентите си, за да им напомня за цялата серия етерични масла.

1115
0,40 лв./бр.
Етерични масла Форевър - книжка
Очарователна малка книжка от 16 страници с по-подробно описание на ролята на обонянието, въздействието на ароматите върху тялото и съзнанието, методите на подбор и производство на етерични масла Форевър, както и преглед на цялата гама от продукти.
1130
0,10 лв.
/бр.
Листовка
„Форевър мув“
Запознавайте клиентите си с уникалния продукт за свободно движение Форевър мув с помощта на тази атрактивна листовка. Тя представя основните предимства и съставки на Форевър мув в удобния формат А5. Раздвижете бизнеса си с Форевър мув!
1026
7,00 лв.
/бр.
Комплект материали за нов СФБ
Основни материали за запознаване с правилата
на бизнеса, продуктите и маркетинговия план
на Форевър.
Включва: 1001 (2 бр.), 1003, 1004, 1029, 1022, 1035, 1036, 1107, 1053, 1066.

1097
0,10 лв./бр.
Дипляна
„Най-добрата бизнес възможност на света“
Атрактивна и полезна дипляна, представяща предимствата на работата с Форевър Ливинг Продъктс. Вижте защо ФЛП е най-добрата бизнес възможност на света – какво предлага компанията и как може да помогне на всекиго да осъществи и най-смелите си мечти.
Дипляната е с изчистен дизайн и силно послание. Тя може да се превърне в ценен инструмент за развитие на бизнеса ви с Форевър.


1053
0,60 лв.
Най-добрата бизнес възможност на света
Осъвременено издание с много факти за Форевър Ливинг Продъктс. Чудесно илюстрира какво представлява мрежовият маркетинг, защо Форевър е една от най-добрите компании в бранша, какво предлага на партньорите си и как съдейства за осъществяване на вашите мечти. Допълнена с впечатленията на водещи български собственици на Форевър бизнес за още по-силно въздействие.

1121
0,10 лв./бр.
Листовка
„Защо Форевър?“
Споделяйте с всички свои клиенти и кандидати защо компанията предлага най-добрата възможност на света за изграждане на собствен бизнес. С листовката „Защо Форевър?“ ще го правите с лекота!


1122
0,10 лв.
Листовка
„Стартов пакет“
Листовката за Стартовия пакет е за всеки, проявил интерес към възможността за собствен бизнес с Форевър. Тя запознава с най-успешния и изгоден начин за поставяне на начало. Ще убеди кандидатите ви, че пакетът съдържа всичко, от което се нуждаят, за силен старт в бизнеса.

1117
1,70 лв./бр.
Книжка с основни презентации
Компактна и красива книжка с двете основни презентации на Форевър и бележките към тях - „Представяне на възможностите“ и „Маркетингов план“. Форматът А5 е удобен за носене навсякъде, а текстовете към всеки слайд са поднесени така, че да ги запомните по-лесно.

1035
0,20 лв./бр.
Маркетингов план
С помощта на маркетинговия план лесно можете да споделяте предлаганите от Форевър бизнес възможности със своите потенциални сътрудници. Той е удобно нагледно средство за илюстриране на нашия бонусен план.
1083
0,15 лв.
/бр.
Покана за представяне
Когато правите представяния на бизнеса с Форевър и на отличните продукти на компанията, е важно да поканите своите кандидати и партньори професионално. Поканата за представяния ви дава възможност да впишете името и координати си като организатор, името на получателя, датата, мястото и часа на организираното от вас събитие, както и да изберете тема и вид на презентацията от предложения в поканата списък.
1084
0,10 лв.
/бр.
Бонус карта за клиенти
Отличен инструмент за спечелване и запазване на лоялни потребители. В картата вписвате името на клиента и своите координати, и му я оставяте с първата купена напитка от алое. Отбелязвате всяка следваща поръчана опаковка и когато станат десет, му давате подарък – продукт на Форевър или друг бонус по ваш избор. Картата не само стимулира потребителите да си купуват отново от нашите фантастични напитки, но и служи като ваша визитка и гарантира лоялността на клиентите към вас.

1104
33,00 лв.
/1000 бр.
Листовки „Представете си...“
Интригуващи листовки за привличане на вниманието на хора, които не познавате много добре, към възможностите за бизнес, предлагани от Форевър. Показват, че в партньорство с компанията има как човек да разполага с достатъчно свободно време, да печели добри доходи, да се радва на усмихнато семейство, на красив дом и на други неща, за които хората мечтаят.

1066
 1,00 лв./бр.
Форевър папка
Удобен и стилен начин да подреждате молби за регистрация, заявки, каталози и всички документи,свързани с работата ви като собственик на Форевър бизнес.

1085
5,00 лв.
/бр.
Директните продажби.
Една възможност във времето
В условията на криза директните продажби и мрежовият маркетинг отварят възможности, които другаде не съществуват. Изданието на БАДП „Директните продажби. Една възможност във времето” е за всички, които са се посветили на този тип бизнес. В книгата има много свидетелства за това как можем да успеем и идеи за прилагане в нашия бизнес.

1103
20,00 лв./бр.
Помислете върху това...
от Илиана Веселинова
Всеобхватен труд, стъпил върху най-съвременните научни изследвания и отнасящ се до всеки, който държи да има собствена позиция по отношение на здравето, независимо от личните си предпочитания и начин на живот. Пропити с духа на Форевър, 600-те страници на „Помислете върху това…“ ще засилят вярата ви в продуктите и компанията, ще ви провокират да преосмислите отношението към самите себе си, към храната и здравето си.

6076
 1,00 лв./10 бр.
Комплект торбички
Торбички от бързо разградим материал
с фирмено лого от едната страна и стилизирано алое от другата.
1071
0,20 лв.
/бр.
Малка подаръчна картичка
Елегантната картичка е отличен спътник на вашия подарък от природата. Спечелете клиенти и сътрудници с този жест на уважение и професионализъм.
1077
1,50 лв./бр.
Тефтерче „Форевър“
Красиви листове във формат А5 с логото на Форевър и любимото алое вера. Можете да ги използвате, за да си водите записки по време на лекции и срещи, за да отбележите на клиента си кои продукти му препоръчвате, или за да нарисувате схема от маркетинговия план на свой кандидат.
1093
1,00 лв.
/бр.
Коледни картички Forever Giving
Очарователните поздравителни картички за Коледа и Нова година, които озаряват не само домовете, в които ги изпращате, но и сърцата на деца в нужда някъде далеч по света. В цената им е включено дарение, което постъпва във фондация Forever Giving и помага на хора в неравностойно положение.
1072
0,60 лв./бр.
Подаръчни хартиени торбички
Стилни хартиени торбички, идеални за всеки подарък. Предлагаме ги в два размера, подходящи за почти всеки продукт на Форевър. За рожден ден или за Коледа, за годишнина или просто когато искате да подарите усмивка, опаковайте продуктите на ФЛП в елегантните подаръчни торбички от хартия с логото на компанията.

1096
1,20 лв./бр.
Луксозна подаръчна  торбичка
Стилни хартиени торбички, идеални за всеки подарък. Предлагаме ги в два размера, подходящи за почти всеки продукт на Форевър. За рожден ден или за Коледа, за годишнина или просто когато искате да подарите усмивка, опаковайте продуктите на ФЛП в елегантните подаръчни торбички от хартия с логото на компанията.

6082 (малка)
1,00 лв./бр.
6083 (голяма)
1,30 лв./бр.
Значки „Усмихни се!“
Инициативата „Усмихни се!” ще ни превърне в компанията с най-лъчезарните и успешни собственици на Форевър бизнес! Заразете всички със своя Форевър ентусиазъм и нека усмивката не слиза от устните ви нито за миг, защото малките неща водят до големи промени! Украсете не само лицето си с радостен израз, но и ревера си със значка с усмихнатото лого на Форевър Ливинг Продъктс!

1092
1,00 лв.
/лист
Подаръчна
опаковъчна хартия
Стилна опаковъчна хартия за вашите елегантни Форевър подаръци по всеки повод. На изчистен бял фон логото на ФЛП се редува със стилизирано алое вера и дискретно изписани адреси на сайтовете на компанията. Хартията е красив и интересен начин още от опаковката да покажете на близките и клиентите си, че съдържанието на подаръка им е от Форевър. Размер 100 х 70 см.
6079
1,10 лв.
/бр.
Малка кутийка за таблетки
Всеки обича да носи в чантата си по няколко таблетки от любимите си хранителни добавки на ФЛП. Ако се чудите в какво да ги слагате, опитайте специалните кутийки за таблетки на Форевър. Напълнете трите отделения с таблетките, без които не можете през деня.
6081
1,50 лв.
/бр.
Голяма кутийка за таблетки
Практични и симпатични големите кутийки за таблетки имат седем отделения за всички ваши любими хранителни добавки от ФЛП. Идеални са както за пътуване, така и за ежедневно носене в чанта. А стилното златно Форевър лого ги прави още по-атрактивни.
6073
0,80 лв.
/бр.
Химикалка „Форевър”
Красива химикалка с логото на Форевър. Пише отлично, атрактивна е и носи цветовете на компанията.
2001
3,50 лв.
/бр.
Еко торбичка „Форевър” от плат
Не ви ли е омръзнало навсякъде по улиците и парковете да виждате мръсни найлонови торбички? А замисляли ли сте се дали и вашият начин на живот и навиците ви не увеличават боклука, който превзема околната ни среда? Защо не дадете своя екологичен принос, като използвате тази торбичка за многократна употреба, вместо всеки път да купувате продукти на Форевър в найлонов плик? Торбичката е от плат, може да се пере и има удобни дълги дръжки за носене на рамо.
2002
2,50 лв.
/бр.
Зелена еко чанта (голяма)
Голяма, здрава и удобна чанта от нетъкан текстил за многократна употреба. В свеж зелен цвят с бялото лого на Форевър. Заменете с нея полиетиленовите торбички, които замърсяват околната среда и дайте своя принос не само за здравето на близките си, но и за това на цялата планета! Размери Ш 42 см/В 33 см/Д 15 см
2003
2,00 лв.
/бр.
Зелена еко чанта (малка)
Здрава и атрактивна чанта от нетъкан текстил за многократна употреба. В ярко зелен цвят с бял надпис, който от едната страна ви пита "Имате ли мечти?", а от другата подсказва, че "Алое=пари". Чудесна за носене на една или две бутилки гел от алое вера, както и когато подарявате продукти на Форевър. Размери Ш 20,5 см/В 25,5 см/Д 9,5 см

1105 (малка)
1,70 лв./бр.
1106 (голяма)
2,40 лв./бр.
Луксозни подаръчни торбички
Очарователни луксозни подаръчни торбички със златно релефно лого на Форевър. Предлагат се в две големини - малка и голяма. Размерите им съответно са: 22 см х 22 см х 8 см и 32 см x 37 см x 12 см.

9740
0,40 лв./бр.
9741
3,00 лв./10 бр.
Тестер парфюми
25th Edition

Споделете магията на дамския и мъжкия парфюм 25th Edition с тези стилни картички-тестери. Можете да ги изпращате или подарявате и като пощенски или поздравителни картички!
Мостри
Ако понякога ви е трудно да убедите своите клиенти в невероятните качества на кремовете и лосионите на Форевър, не успявате да им опишете колко страхотна е пастата за зъби или как кремът с алое и прополис успокоява кожата, тестерите са лесен и удобен начин да се справите с тези предизвикателства. Предлагаме ви седем мостри на най-популярните ни козметични продукти.
7086 Aloe Moist. Lotion
7087 Aloe Very Gelly
7088 Aloe Jojoba Shampoo
7089 Forever Bright Toothgel
7091 Aloe Jojoba Cond. Rinse
Цена: 0,50 лв./бр.

7092 Aloe MSM Gel
9807 Aloe Propolis Creme
Цена: 0,80 лв./бр.

7098 Малък комплект
Цена: 2,00 лв./6 бр.

7099 Голям комплект
Цена: 3,50 лв./12 бр.

1089
0,50 лв./8 бр. (кръгли)

1090
0,10 лв./бр. (правоъгълни)

Лепенки ФОРЕВЪР
По-силни от думите са стикерите на ФЛП, които можете да добавите към средствата за популяризиране на вашия Форевър бизнес. Първо, с малко казват много. Второ, трайни са по една простичка причина – нямат отлепяне! Пък и са стилни – това също не може да се отрече. Красноречиви са, когато са поставени върху работен бележник, папка или чанта и неизменно превръщат ФЛП в център на внимание.

© FLPB 2005 All rights reserved.
 

  www.iasc.orgwww.iasc.org